Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Vensterbank zwart - Zwarte venstertabletten / raamtabletten - Binnen - Natuursteen (graniet) & composiet!

Een vensterbank / venstertablet zwart - in een afmeting & afwerking naar wens - bestelt u eenvoudig online bij COMPOSIETvakman.be: de vensterbank specialist van België! Een zwarte venstertablet / raamtablet staat voor stijl en luxe, ideaal voor een trendy en moderne inrichting, maar ook zeer geschikt voor een klassiek & traditioneel interieur. Gaat u voor een 'strakke' homogene zwarte composiet vensterbank, een zwartachtige vensterbank zoals bijv. de donkere arduin look, of toch voor een natuurlijke absolute black graniet vensterbank? Wat uw wensen ook zijn, bij COMPOSIETvakman.be vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie vensterbanken in de kleurtint zwart, altijd op maat, scherp geprijsd & snel in huis!

Vensterbank arduin - Donker gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank arduin - Donker gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Oogt vrij mat
Vensterbank marmercomposiet - Arduin look (donker) - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Oogt vrij mat
Vensterbank marmercomposiet - Arduin look (donker) - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
Vensterbank kwartscomposiet - Zwart - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank kwartscomposiet - Zwart - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
Vensterbank nero assoluto graniet - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank nero assoluto graniet - Gevlamd - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank nero assoluto graniet - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank nero assoluto graniet - Gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Vensterbank nero assoluto graniet - Gevlamd - 3 cm dik - OP MAAT
Vensterbank nero assoluto graniet - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
Vensterbank Impala graniet - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank Impala graniet - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
Vensterbank steel grey graniet - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT

Een zwarte natuursteen vensterbank; Graniet of arduin.

Een zwarte natuursteen vensterbank is & blijft een populaire keuze. Vaak wordt er direct gedacht aan een graniet vensterbank en dan met name de Nero Assoluto / Absolute Black graniet (gepolijst en gezoet). Maar bent u echt op zoek naar een 'levendige' zwartachtige vensterbank, neem dan zeker ook even een kijkje bij onze donkergezoete blauwsteen (arduin) vensterbanken. Deze hangen een beetje tussen zwart & antraciet, maar zijn zeker het bekijken waard! Waar u ook voor kiest, met een zwarte vensterbank van natuursteen kiest u voor een stijlvolle vensterbank met een natuurlijk accent; Tijdloos en naadloos toe te passen in een grote diversiteit aan interieurstijlen. 

Een composiet vensterbank zwart.  

Gaat u voor een strakke zwarte vensterbank, dan is een composiet vensterbank perfect geschikt. In het geval van een graniet vensterbank zal er altijd 'een werkje' in het venstertablet zichtbaar zijn. Binnen onze collectie zwarte venstertabletten vindt u zowel een zwarte marmercomposiet als een zwarte kwartscomposiet vensterbank. Wilt u de voordelen van composiet, een zwartachtige vensterbank, maar wel een mooie natuursteenlook, dan moet u zeker een kijkje nemen bij de hardsteen / arduin look (donkergezoet), ook verkrijgbaar in marmercomposiet & kwartscomposiet! Wat uw wensen ook zijn, altijd een zwarte raamtablet - voor binnen - perfect op maat bij COMPOSIETvakman.be!

Altijd een passende zwarte stenen vensterbank!

Met een vensterbank zwart kiest u voor een klassieke en stijlvolle vensterbank. En of u nu voor graniet, basalt of composiet kiest, Bij COMPOSIETvakman bent u verzekerd van een topkwaliteit product. En dat geldt niet alleen voor het materiaal. Al onze vensterbanken worden in eigen beheer op maat gezaagd en zorgvuldig afgewerkt. Topkwaliteit materialen en nauwkeurig maatwerk gecombineerd met een scherpe prijs en een snelle levering, daar kunt u vanuit gaan! Andere populaire kleuren vensterbank; vensterbank grijsvensterbank antracietvensterbank wit.