Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Plint - Stenen muurplint / vloerplint - plinten van natuursteen & composiet - OP MAAT - Voordelig online

Plinten op maat bestel je eenvoudig online bij COMPOSIETvakman.be, de online natuursteen & composiet specialist! Met een prachtige collectie 'stenen plinten', oftewel composiet plinten & natuursteen plinten, is de kans groot dat u bij ons slaagt voor een kwalitatieve & mooie plint, voor een prachtige en vooral ook funhttps://www.deepl.com/translatorctionele afwerking van uw vloer & muur. Gaat u voor een hoogwaardige witte plint, een moderne zwarte plint, of een stijlvolle marmerlook plint? Wat u wensen ook zijn, bij COMPOSIETvakman wordt uw plint altijd op maat vervaardigd - in eigen natuursteen zagerij -, zorgvuldig afgewerkt, goed verpakt & snel bij u thuis afgeleverd!

Stenen plinten: Composiet of natuursteen?

Bij COMPOSIETvakman.be vindt u zowel 'echte' natuursteen plinten van topkwaliteit Belgische blauwe steen (arduin), maar ook van oersterk graniet. Een plint van natuursteen staat garant voor een natuurlijke & levendige uitstraling, maar vooral ook een uniek product. Gaat u voor een sfeervolle & levendige blauwe steen (arduin) plint, of juist een stijlvolle & luxe graniet plint?

Daarnaast bieden wij ook een ruime collectie composiet plinten - zowel van marmercomposiet als kwartscomposiet - in diverse kleuren & stijlen. Het verschil tussen beide is heel eenvoudig gezegd het volgende: Kwartscomposiet is kwalitatief hoogwaardig, oersterk, krasvast en praktisch onderhoudsvrij, marmercomposiet is wat kwetsbaarder, maar op het gebied van prijs ook een stuk voordeliger. Weet u al welke soort composiet muurplint u wenst, bekijk dan direct de gerichte collectie marmercomposiet plinten & kwartscomposiet plinten

De voordelen van een 'stenen plint':

Als alternatief voor houten plinten en 'tegelplinten' wordt er steeds vaker gekozen voor een plint van natuursteen of composiet. Qua duurzaamheid, sterkte, kwaliteit en uitstraling is een 'stenen plint' duidelijk kwalitatief hoogwaardig t.o.v. hout. In het geval van een tegelplint is de afmeting & de afwerking van de bovenzijde vaak een probleem. Veelal worden tegelplinten gezaagd uit tegels van 60, 75, of 80 cm (niet heel lang dus) en ook is de afwerking van de bovenkant veelal een probleem. Dat is bij onze prachtige maatwerk plinten van composiet & natuursteen beide niet het geval! 

Onze plinten - zowel van composiet als natuursteen - hebben standaard een bewerkte voorzijde en bovenzijde. Je zit dus niet met een bovenzijde die qua kleur en/of afwerking afwijkt. Daarnaast zijn de keuzes op het gebied van dikte, hoogte en lengte divers. Naast diktes van zowel 1 als 2 centimeter bieden wij plinten in diverse (standaard) hoogtes, maar kunt u ook kiezen voor een hoogte op maat, tot op de millimeter! Ook de lengte van uw maatwerk vloerplint kan naar wens ingevoerd worden, tot een max van 120 cm. Dit realiseert veel minder 'plintdelen' in vergelijking met plinten die van tegels gezaagd worden, voor een mooi & strak eindresultaat. Kies de gewenste dikte variant, vul de gewenste hoogte & lengte van uw plint in, selecteer de gewenste zaagsnede & afwerking en de exacte prijs van uw plint op maat wordt direct vertoond.

Een plint op maat bij COMPOSIETvakman.be

Wij staan garant voor topkwaliteit materialen en maatwerk - dat wij in onze eigen natuursteen-zagerij, met zorg en liefde voor het vak - in eigen beheer realiseren. Natuurlijk kunt u bij ons dus ook een plint in een afwijkende lengte perfect op maat bestellen. Een plint van 10 tot 120 cm kunt u bij ons direct online bestellen. Maar daarnaast kunnen wij plinten zelfs in verstek gezaagd leveren, voor een super strakke afwerking van uw vloer / muur / wand. Wat uw wensen ook zijn, plinten van composiet & natuursteen kopen doet u eenvoudig & voordelig online bij COMPOSIETvakman.be!