Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Wij begrijpen dat er veel vragen kunnen ontstaan bij de zoektocht naar een perfect passende vensterbank, raamdorpel, binnendorpel en/of buitendorpel. Dit is een van de redenen dat u, bij een groot gedeelte van ons online productassortiment, direct de meest gevraagde 'maatwerk afwerkingen' eenvoudig kunt bij bestellen, tegen een vaste & scherpe prijs. Maar natuurlijk is het altijd mogelijk dat u op zoek bent naar een ander specifiek product - afmeting - bewerking. In dit geval kunt u gebruik maken van ons online offerte formulier. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een reactie en, indien mogelijk - en alle informatie voorhanden is - uiteraard ook een gericht prijsvoorstel. Wij willen u vragen om uw bij uw offerte aanvraag zo gedetailleerd mogelijk te zijn. Vergeet het gewenste materiaal, de oppervlak bewerking, de afmetingen (breedte, hoogte, lengte) en speciale wensen m.b.t. bewerkingen (zagen) niet. Ook adviseren wij de gewenste toepassing van het product, evenals de locatie (binnen of buiten) te vermelden. In het geval van maatwerk is een gedetailleerde technische tekening veelal een vereiste.

LET OP: Aangezien wij dagelijks vele offerte aanvragen ontvangen kunnen wij helaas geen prijsvoorstel afgeven op een algemene bouwtekening. Wij hopen hierbij op uw begrip en medewerking.

Fill out my online form.