Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Gevelbekleding - gevelplinten / gevelplaten - Arduin & graniet - Op maat & Voordelig online!

In uw zoektocht naar een sfeervolle gevelbekleding, zijn de gevelplinten / gevelplaten van COMPOSIETvakman.be zeker het overwegen waard! Bij COMPOSIETvakman.be vindt u een gerichte collectie natuursteen gevelplinten - van blauwe steen / arduin & nero assoluto graniet - die wij op maat vervaardigen. Maatwerk gevelplinten - eventueel met bijpassende gevelplint hoekstukken - worden door onze ervaren vakmannen in eigen natuursteen zagerij met zorg & liefde voor het vak vervaardigd. Altijd een prachtig maatwerk product van natuursteen dus, voor een stijlvol & luxe accent binnen uw gevel(aanblik)!

Een natuursteen gevel met arduin of graniet?

Bij COMPOSIETvakman.be vindt u een gerichte selectie 'buitenproducten' van natuursteen, zoals - naast gevelplinten - raamdorpels, deurdorpels voor de voordeur / buitendeur / garagedeur, muurdekstenen & paaldeksels. Voor onze collectie 'buitenproducten' hebben wij bewust gekozen voor een gerichte collectie vervaardigd uit topkwaliteit materiaalsoorten die ideaal geschikt zijn voor buitengebruik: De echte Belgische blauwe steen (arduin) en nero assoluto graniet.

Met een gevelbekleding van blauwsteen kiest u voor een sfeervol accent. Naast geschuurd & (licht / blauw) gezoet arduin zijn onze blauwe steen gevelplinten ook donkergezoet verkrijgbaar. Dit adviseren wij echter alleen in het geval van een goed beschutte gevel! Met arduin kiest u voor sfeervol & stijlvol, echt een meerwaarde voor iedere gevel!

Bent u op zoek naar een gevelbekleding in de kleur zwart (nu enorm populair natuurlijk!) en wilt u echt een statement maken met uw gevel, dan is een granieten gevelbekleding een bijzondere optie. Nero assoluto graniet - ook wel absolute black & zwart graniet genoemd - is een prachtige granietsoort met een homogene structuur en een donkere (zwarte) kleurtint. In het geval van gevelbekleding voor buiten adviseren wij gezoet of gevlamd / gebrand graniet. Een gevelplint graniet met gezoete afwerking heeft een lichte satijnglans en gevlamd graniet is wat ruwer en oogt stoerder. Wilt u uw woning voorzien van een bijzondere gevelbekleding, stijlvol met een luxe accent, dat mooi is & ook mooi blijft, dan is een gevel bekleed met nero assoluto graniet zeker het overwegen waard! 

Gevelplinten / gevelplaten met of zonder 'hoekstuk'?

Met een gevelplint hoek zorgt u voor een mooie & strakke afwerking van uw gevel. Veelal wordt er in het geval van gevelplinten gekozen om deze 'tegen elkaar' te plaatsen in een hoek, echter is hierbij altijd aan 1 zijde sprake van een kier op een hoekpunt. Vaak is dit juist bij een hoekpunt niet gewenst. Vandaar dat u bij ons ook gevelplint hoeken kunt bestellen.

Met een 'gevelhoek' van COMPOSIETvakman.be voorkomt u dat de gevelplint delen in de hoek tegen elkaar gemonteerd worden. Met een gevelplint hoek is er sprake van een 'massieve hoek', waarbij de gevelplint delen tegen het rechte deel van de hoek geplaatst kunnen worden: Mooi, strak & duurzaam. Deze hoekstukken kunt u eenvoudig online - in dezelfde hoogte als uw maatwerk gevelpinten uiteraard - mee bestellen. U heeft de keuze uit een binnenhoek & buitenhoek, waarbij het basis product gelijk is, echter de 'afgewerkte zichtzijden' verschillen. Alles voor een prachtige natuurstenen gevelbekleding bij COMPOSIETvakman.be: De online natuursteen & composiet specialist.

Andere bijzondere gevel wensen?

Bij COMPOSIETvakman.be kunt u een gerichte collectie natuursteen gevelbekleding direct online bestellen. Onze gevelplinten van Belgisch arduin & graniet kunt u eenvoudig tot op de mm nauwkeurig op maat bestellen, wel zo prettig!

Bent u op zoek naar iets bijzonders, bijvoorbeeld natuursteen gevelbekleding met speciale accenten zoals een klassieke gevelplint met 'gefrijnde oppervlaktes', of juist XXL gevelbekleding met afmetingen groter / hoger / dikker dan die binnen onze online collectie? Neem dan contact met ons op. In onze eigen natuursteen zagerij maken wij de mooiste maatwerk producten van natuursteen & composiet. Wat uw wensen ook zijn, voor een prachtige, stijlvolle & elegante gevelbekleding bent u bij ons aan het juiste adres!