Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Vensterbank graniet - granieten venstertablet / raamtablet binnen - Op maat & Voordelig online!

Een vensterbank / venstertablet graniet op maat bestelt u bij COMPOSIETvakman.be, de online vensterbank specialist van België! Met een prachtige collectie natuursteen vensterbanken mag graniet natuurlijk niet ontbreken. Of u nu de voorkeur geeft aan een graniet vensterbank van nero assoluto graniet, impala graniet, of steel grey graniet, bij COMPOSIETvakman.be slaagt u altijd! En weet u al voor welke afwerking u kiest? Onze graniet venstertabletten / raamtabletten - voor binnen - zijn namelijk verkrijgbaar in diverse oppervlak afwerkingen; Gepolijst, gezoet, gevlamd en leather finish (lederlook)! Wat uw wensen ook zijn, altijd een passende graniet vensterbank - perfect op maat vervaardigd - bij COMPOSIETvakman.be! En ook niet onbelangrijk: Uw vensterbank wordt in eigen natuursteen zagerij op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt, snel geleverd & dit alles voor een scherpe (online) prijs!

Vensterbank Impala graniet - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank Impala graniet - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank Impala graniet - Gevlamd - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank nero assoluto graniet - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank nero assoluto graniet - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank nero assoluto graniet - Gevlamd - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank steel grey graniet - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank steel grey graniet - Leather - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank Impala graniet - Gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Vensterbank Impala graniet - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
Vensterbank Impala graniet - Gevlamd - 3 cm dik - OP MAAT
Vensterbank nero assoluto graniet - Gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Vensterbank nero assoluto graniet - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
Vensterbank nero assoluto graniet - Gevlamd - 3 cm dik - OP MAAT

Een graniet vensterbank: Nero Assoluto, Impala en Steel Grey.

Bij COMPOSIETvakman.be vindt u een gerichte collectie graniet vensterbanken, waarbij we bewust hebben gekozen voor de 'hoofdtinten' zwart, antraciet en grijs. Met vensterbanken van Nero Assoluto (Absolute Black), Impala en Steel Grey, verkrijgbaar in diverse oppervlakte afwerkingen (gepolijst, gezoet, gevlamd & leather finish), vindt u bij ons altijd een vensterbank graniet die bij uw wensen past! Onderstaand worden de 3 granietsoorten verkrijgbaar bij COMPOSIETvakman.be kort toegelicht:

Een Nero Assoluto graniet vensterbank.

Nero Assoluto / Absolute Black graniet - in de volksmond ook wel 'zwarte graniet' genoemd - is een prachtige donkere (zwarte) graniet vensterbank. Absolute Black is niet voor niets de meest populaire granietsoort voor toepassingen binnenshuis in België & Nederland. Vensterbanken van nero assoluto graniet kunt u bij ons in drie verschillende ‘afwerkingen’ direct online bestellen; Gepolijst (hoogglans), gezoet (matglans) en Anticato / gevlamd (ruw en mat).

Een vensterbank van Impala graniet. 

Impala graniet is een prachtige granietsoort met grijze en zwarte spikkels. Impala graniet komt uit Zuid Afrika, vandaar ook dat er ook wel eens gesproken wordt over Rustenburg graniet en/of Africa Impala. Verder worden ook vaak de termen Nero / Black en Grey gebruikt in combinatie met 'Impala'. Met een graniet vensterbank van Impala graniet gaat u voor een levendige antracietkleurige vensterbank. Deze toegankelijke kleurtint is erg populair in België & Nederland en kan direct online in drie verschillende 'oppervlakte afwerkingen' besteld worden; Gepolijst (hoogglans), gezoet (mat) en anticato / gevlamd (ruw en mat). 

Steel Grey graniet venstertabletten.

Steel grey graniet is een prachtige levendige granietsoort met een (donker)grijze kleur. De basiskleur van steel grey graniet is (donker) grijs met daarin een vlokkenpatroon van diverse grijstinten. De zachte vlokkenstructuur zorgt voor een subtiele levendige en natuurlijke uitstraling, maar over het algemeen is steel grey graniet rustig en ingetogen, zeker ten opzichte van het wat strakke absolute black en het wat meer 'gespikkelde' impala graniet. Dit zorgt ervoor dat vensterbanken van steel grey graniet erg toegankelijk zijn en ook zeer populair als granieten vensterbank. Steel Grey graniet vensterbanken zijn zowel gepolijst als in leather afwerking verkrijgbaar. Deze laatste is de meest populaire afwerking die, zoals de naam al doet vermoeden, een lederachtige afwerking realiseert. Dit zorgt voor een vensterbank die wat relief heeft, maar dan wel een stuk subtieler in vergelijking met de 'ruwe' oppervlakstructuur van gevlamd / gebrand graniet.

Venstertablet / raamtablet graniet - voor binnen - op maat!

Voor welke soort graniet & afwerking u ook kiest, bij COMPOSIETvakman.be weet u zeker dat uw venstertablet graniet - specifiek voor u - op maat vervaardigd wordt. Met een eigen voorraad 'graniet platen', eigen natuursteen zagerij - voorzien van de meest moderne apparatuur - en team ervaren vakmannen zorgen wij ervoor dat u een prachtig passende vensterbank ontvangt! Altijd een prachtige graniet vensterbank op maat bij COMPOSIETvakman.be, eenvoudig online, voor een scherpe prijs & snel bezorgd! 

Meer info over graniet.

Graniet staat bekend om haar enorme hardheid in combinatie met de mooie donkere kleur & prachtige korrelige tekeningen. Graniet is een oersterke natuursteen soort en is extreem duurzaam, krasbestendig, hittebestendig, zuurbestendig en stoot- en slijtvast, dus ook erg onderhoudsvriendelijk. Dit is ook de reden dat graniet enorm populair is voor bijv. keukenbladen, waarbij actieve belasting & dagelijks gebruik geen enkel probleem zijn. Bent u op zoek naar een vensterbank die actief belast / gebruikt gaat worden, dan is een vensterbank van graniet zeker het overwegen waard!

Graniet is een stollingsgesteente / dieptegesteente en bestaat voornamelijk uit drie mineralen; veldspaten, mica’s en kwarts, waarbij kwarts met ongeveer 50% het primaire bestandsdeel van graniet betreft. Graniet wordt gevormd door het ondergronds stollen van magma. Door de langzame afkoeling hebben de mineralen de tijd gekregen hebben om kristallen te vormen. De naam graniet komt van het Latijnse Granus, dat staat voor korrel, en verwijst naar het korrelige uiterlijk van graniet. Graniet combineert topkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid & een stijlvolle look.