Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Plint wit - Witte muurplinten / vloerplinten - OP MAAT - Voordelig online!

Een witte plint bestelt u eenvoudig online, op maat & voor een scherpe (online) prijs, bij COMPOSIETvakman.be. De 'hoge witte plint' is immens populair en wordt met name van MDF of hout toegepast. Bij COMPOSIETvakman.be heeft u met een 'witte stenen plint' van marmercomposiet & kwartscomposiet een duurzaam & kwalitatief hoogwaardig alternatief. Wij zorgen altijd voor een hoogwaardige composiet plint in de kleur wit, met zorg op maat gezaagd & afgewerkt, goed verpakt & snel bij u thuis bezorgd!

Plint marmercomposiet - Wit - Gepolijst - 1,2 cm dik - OP MAAT
MAT afgewerkt!
Plint marmercomposiet - Wit - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Plint marmercomposiet - Wit - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Plint marmercomposiet - Bianco wit - Gepolijst - 1,2 cm dik - OP MAAT
Plint marmercomposiet - Bianco wit - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Plint marmercomposiet - Marmerlook wit - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Plint kwartscomposiet - Wit - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Plint kwartscomposiet - Marmerlook wit - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT

Witte stenen plinten: Fris & duurzaam!

De witte plint is populair en dat is niet voor niets het geval. Met een muurplint in de kleur wit kiest u bewust voor een frisse, moderne & toegankelijke plint, met praktisch alle materialen, kleuren & stijlen mooi te combineren. Vandaar ook dat praktisch iedere vloer & wand(afwerking) succesvol 'matcht' met een witte plint.

Nu is een witte plint van hout of MDF het meest gebruikt en dit is - met oog op de aanschafprijs - goed verklaarbaar. Witte stenen plinten van composiet worden echter steeds populairder. T.o.v. hout is composiet - weliswaar met een hoger prijskaartje - op het gebied van kwaliteit hoogwaardig, onderhoudsvriendelijk en veel minder vatbaar voor 'schade'. Witte MDF plinten zien er vaak na een aantal maanden er al niet meer zo fris uit - zeker bij de hoeken  - en dit zal dit bij composiet plinten zeker niet het geval zijn! Wanneer u op zoek bent naar een mooie witte plint die duurzaam & onderhoudsvriendelijk is, dan is een witte composiet plint de ideale optie! 

Plinten wit & witachtig, altijd op maat. 

In uw zoektocht naar een 'witte plint' voor binnen, wordt vaak een homogeen witte plint bedoeld, maar met composiet is er meer mogelijk. Naast een strakke 'witte' vloerplint van composiet vindt u bij ons ook 'witachtige' kleurtinten, zoals de witte marmerlook plint en de 'bianco' muurplint. Altijd een 'witachtige' plint die bij uw wensen past! 

Voor welke wittint u ook besluit te kiezen, bij COMPOSIETvakman.be bent u verzekerd van een topkwaliteit product dat in eigen beheer perfect op maat gezaagd en afgewerkt wordt. Dit doen onze vakkundige medewerkers met zorg en liefde voor het vak. Daarnaast staan wij garant voor scherpe prijzen en een snelle levering.