Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Paaldeksel blauwe steen - Arduin paalkap / paalmuts - Penant / Pilaar afdekker van Belgisch blauwsteen / hardsteen

Een Blauwe steen / arduin paaldeksel - ook wel paalkap, paalmuts & pilaar-, penant- en paalafdekker genoemd - bestelt u online voordelig & eenvoudig COMPOSIETvakman.be. Met een gerichte collectie blauwsteen natuursteen paaldeksels, waarbij u naast de meest gebruikte afmetingen ook voor een afmeting naar wens kunt kiezen, is de kans groot dat u bij ons slaagt. Bent u op zoek naar iets unieks? Wat dacht u van onze arduin paalafdekkers met gefrijnde zijkanten? Uw arduin paalafdekker op maat realiseren wij volledig in eigen beheer, met een eigen team vakmannen & natuursteen zagerij. Hardstenen pilaar / penant deksels voordelig online & snel bezorgd bij COMPOSIETvakman.be. 

Paaldeksel vlak blauwe steen - Licht gezoet arduin - 2 cm dik - OP MAAT
Paaldeksel vlak blauwe steen - Geschuurd arduin - 2 cm dik - OP MAAT
Paaldeksel vlak blauwe steen - Licht gezoet arduin - 3 cm dik - OP MAAT
Paaldeksel vlak blauwe steen - Geschuurd arduin - 3 cm dik - OP MAAT
Paaldeksel vlak blauwe steen - Licht gezoet arduin - 4 cm dik - OP MAAT
Paaldeksel vlak blauwe steen - Geschuurd arduin - 4 cm dik - OP MAAT
Paaldeksel vlak blauwe steen - Licht gezoet arduin - 5 cm dik - OP MAAT
Paaldeksel vlak blauwe steen - Geschuurd arduin - 5 cm dik - OP MAAT
Paaldeksel vlak blauwe steen - Licht gezoet arduin - 6 cm dik - OP MAAT
Paaldeksel vlak blauwe steen - Geschuurd arduin - 6 cm dik - OP MAAT
Paaldeksel vlak blauwe steen - Licht gezoet arduin - 8 cm dik - OP MAAT
Paaldeksel vlak blauwe steen - Geschuurd arduin - 8 cm dik - OP MAAT

Paalafdekkers van arduin: Sfeer- & stijlvol!

Een paalafdekker van blauwsteen is - naast enorm praktisch - vooral ook bijzonder sfeervol. Een paalmuts van het mooie blauwe arduin staat garant voor een stijlvolle afwerking van uw pilaar / penant; Landelijk met een luxe accent! Met een blauwe steen paal afdekker beschermt u de onderliggende pilaar (of ander element) tegen water en vocht, maar ook tegen beschadigingen. Veelal wordt gekozen voor paalmutsen in het geval van gemetselde palen die onderdeel zijn van een muur, maar er zijn legio andere toepassingen mogelijk. Uiteraard bestelt u ook blauwe steen / arduin muurdekstenen bij ons op maat. 

De paalmuts dient iets breder en langer te zijn dan het onderliggende element (advies: 2,5 cm oversteek). Onze Belgisch hardsteen paalmutsen zijn namelijk aan alle 4 de zijden (aan de onderkant) voorzien van een waterhol / watergeul. Dit zorgt voor een goede afwatering, oftewel dat het vocht van de paal / pilaar afloopt - en dus niet in - op en/of onder de pilaar terecht komt. 

Enorm praktisch dus, maar onze paalmutsen van blauwsteen zijn vooral ook enorm mooi! Met een paaldeksel van arduin bent u verzekerd van een hoogwaardig natuurproduct. Deze paalmuts wordt op maat voor u gemaakt, in eigen natuursteenzagerij! Of u nu kiest voor het stoere & gebruiksvriendelijke geschuurde blauwe steen, of de stijlvolle (licht / blauw) gezoete variant, u ontvangt altijd een product met die prachtige & levendige blauwgrijze tint die zo kenmerkend is voor de echte Belgische blauwe steen (arduin) uit Henegouwen.