Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Wastafelblad kwartscomposiet - Badmeubel / wastafelmeubel blad - Quarts / quartz composiet - Incl. gaten!

Een composiet wastafelblad met gat / gaten - t.b.v. afvoer en/of kraan - bestelt u eenvoudig online & perfect op maat bij COMPOSIETvakman.be: de specialist in maatwerk natuursteen & composiet. Wij bieden een gerichte collectie wastafelbladen - van hoogwaardig kwartscomposiet - die u bij ons eenvoudig online op maat kunt bestellen, ook incl. gaten. Ieder badkamerblad / badmeubelblad van quartz / quarts composiet kunt u bij ons inclusief 1 tot 4 gaten bestellen, precies op de door u gewenste positie uiteraard! We bieden bewust onze alleen een gerichte collectie kwartscomposiet wastafel bladen aan (geen marmercomposiet), aangezien deze ideaal geschikt zijn om te verwerken in vochtige (natte) ruimtes, zoals een badkamer. Altijd een wastafelblad van composiet - op maat - voor een stijlvol & luxe badmeubel / wastafelmeubel! 

LET OP: Een composieten wastafelblad is niet 'dragend' en zijn geschikt om OP het meubel - oftewel op een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie - te plaatsen. Wij adviseren om onze wastafelbladen niet vrijhangend toe te passen, houd hier dus rekening mee.

Wastafelblad kwartscomposiet - Wit - gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad kwartscomposiet - Wit - gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
MAT afgewerkt!
Wastafelblad kwartscomposiet - Beton look grijs - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad kwartscomposiet - Zwart - gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad kwartscomposiet - Zwart - gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT

Composiet blad, voor een prachtige wastafel / wasmeubel / badmeubel!

Om uw wastafel te voorzien van een unieke look en een stijlvol en luxe accent is een wastafelblad van kwartscomposiet een prachtige optie. Op het gebied van kleuren & stijlen hebben wij voor ieder wat wils. Gaat u voor een moderne look met een strak wit of zwart wastafelblad, of juist voor de sfeervolle look van quartscomposiet in arduin look, bianco carrara marmerlook, of de trendy 'zwarte marmer look'? Op het gebied van maatvoering kunt u het blad tot op de millimeter nauwkeurig bestellen, houd hierbij wel altijd rekening met 2 mm maattolerantie!

Composiet blad incl. gaten naar wens. 

Naast de afmeting van het blad zelf (diepte & lengte) kunt u ook de gaten voor de afvoer en/of kraan eenvoudig online invoeren & 'meebestellen'. U kunt aangeven hoeveel gaten in uw wastafelblad van composiet aangebracht moeten worden (van 1 tot maximaal 4) en - per gat - kunt u de diameter invoeren en de exacte positie (hartmaat!) per gaat eenvoudig online invoeren, wel zo handig! Een prachtig composiet wastafel blad / plank - incl. gaten - van hoogwaardig quartz / quarts composiet - ambachtelijk bewerkt in eigen zagerij - voor een scherpe (online) prijs!