Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Buitendorpel graniet - Granieten buitendeur dorpel / deurdorpel buiten - Vlakke (renovatie) dorpel - OP MAAT

Een buitendeur dorpel van graniet bestelt u eenvoudig online - in de door u gewenste afmeting - bij COMPOSIETvakman.be: de online natuursteen specialist! In uw zoektocht naar een vlakke natuursteen dorpel, vooral populair voor renovatie doeleinden, is een vlakke nero assoluto (zwart) graniet dorpel een stijlvolle optie. Of u nu gaat voor de klassieke look van gezoet graniet, of het stoere accent van gevlamd / gebrand graniet, een buitendorpel van graniet voorziet uw gevel van een stijlvolle aanblik! Al onze buiten deurdorpels van graniet zijn online op maat te bestellen: Vul de gewenste afmetingen in, selecteer de gewenste zaagsnede en kies voor de juiste afwerking zijkanten. In eigen natuursteen zagerij zorgen onze ervaren medewerkers ervoor dat uw granieten buiten dorpel - tot op de millimeter nauwkeurig - op maat wordt gezaagd & snel bij u thuis wordt bezorgd!

Buitendorpel vlak nero assoluto graniet - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Buitendorpel vlak nero assoluto graniet - Gevlamd - 2 cm dik - OP MAAT
Buitendorpel vlak nero assoluto graniet - Gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Buitendorpel vlak nero assoluto graniet - Gevlamd - 3 cm dik - OP MAAT

Een buitendeur dorpel van graniet: Oersterk met een luxe accent!

Met een vlakke deurdorpel van nero assoluto graniet kiest u voor duurzaam & stijlvol. Nero assoluto graniet - ook wel absolute black & zwarte graniet genoemd - is een prachtige granietsoort met een homogene structuur en een donkere (zwarte!) kleurtint. Het oppervlakte van nero assoluto graniet kan op diverse wijzen 'bewerk' worden. Onze granieten buiten deurdorpels zijn verkrijgbaar met een gezoette afwerking (mat) en gevlamde afwerking (ruw).

Een gezoete buitendorpel van nero assoluto graniet combineert de mooie diepzwarte kleurtint met een subtiele satijnglans, voor een stijlvolle gevelaanblik. Wilt u een levendiger & stoerder accent aanbrengen, dan is een buitendorpel van gevlamd / gebrand graniet een prachtige optie. Wat uw keuze ook wordt, een buitendorpel van graniet staat garant voor een stijlvolle uitstraling met een luxe accent. Zeker wanneer u uw gevel graag voorziet van donkere / zwarte accenten - die mooi zijn & vooral ook mooi blijven - is een dorpel van nero assoluto graniet zeker het overwegen waard!