Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Binnendorpel composiet- Dorpel / drempel binnendeur - Deurdorpel binnen - Op maat

Een composiet dorpel - OP MAAT - bestelt u eenvoudig online bij COMPOSIETvakman.be; De composiet maatwerk specialist! Wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u altijd een passende composiet dorpel voor binnen, ook wel stofdorpel & binnendrempel genoemd. Voor welke specifieke composiet binnendorpel u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw binnen deurdorpel met zorg & precisie op maat vervaardig wordt. Dit doen onze ervaren vakmannen in eigen zagerij, met moderne apparatuur, maar vooral ook met plezier & liefde voor het vak. Met een ruime collectie composiet dorpels, zowel van marmercomposiet als kwartscomposiet, slaagt u bij ons altijd! 

Dorpels van marmer & quarts composiet. 

Bij COMPOSIETvakman.be vindt u een ruime collectie composiet dorpels van marmer- en kwartscomposiet. Op het gebied van prijs-kwaliteit verhouding zijn onze marmercomposiet binnendorpels zeer interessant, ideaal als standaard binnendorpel. Wilt u 'het beste van het beste', of zoekt u naar een binnendorpel die actief gebruikt gaat worden - bijvoorbeeld een dorpel voor in uw inloopdouche - dan zijn onze kwartscomposiet binnendorpels de juiste optie. Composiet dorpels van kwartscomposiet zijn oersterk, krasvast, extreem onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig.

Voor welk type composiet u uiteindelijk ook besluit te kiezen, beide varianten zijn verkrijgbaar in een gerichte kleuren & stijlen collectie, met voor ieder wat wils. Naast wit, zwart & grijs, zijn ook de arduin look & marmer look composiet dorpels erg populair. Wat uw wensen ook zijn, altijd een prachtige binnendorpel van composiet - perfect op maat & voor een scherpe (online) prijs - bij COMPOSIETvakman.be! 

Een binnen deurdorpel van composiet, altijd op maat!

Bij COMPOSIETvakman.be bent u verzekerd van een composiet dorpel op maat. Iedere dorpel wordt op bestelling vervaardigd, in de door u opgegeven maatvoering, zo ontvangt u bij ons altijd een composiet dorpel die perfect past! Dit geldt uiteraard ook voor onze composiet plinten, composiet vensterbanken & composiet meubel / werk bladen. Op de productpagina van onze binnendorpels - ook wel stofdorpels genoemd - kunt u de breedte & de lengte naar wens invoeren. uiteraard wordt de exacte prijs van uw composiet dorpel op maat vervolgens direct berekend & vertoond. 

De vertoonde prijs is inclusief het 'op maat zagen' van uw binnendorpel, uitgaande van een 'rechte zaagsnede'. U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een afwijkende zaagsnede, bijv. een hoekuitsparing, of een binnendorpel in verstek. Hetzelfde geldt voor diverse afwerkingen, standaard gaan wij uit van een composiet dorpel die aan beide lange zijkanten mooi afgewerkt is, maar er zijn meer opties mogelijk. Deze kunt u ook eenvoudig met 1 muisklik selecteren. 

Nadat u uw maatwerk binnendeur dorpel / drempel ingevoerd heeft en uw bestelling online afgerond heeft, gaan onze vakmannen voor u aan de slag! Wij vervaardigen iedere composiet binnendorpel op maat. Met een team van ervaren vakmannen & eigen natuursteen zagerij - voorzien van de meest moderne apparatuur - staan wij garant voor kwalitatief maatwerk!