Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Vensterbank marmer - Bianco Carrara (wit) marmeren venstertablet / raamtablet binnen - Op maat

Een vensterbank / venstertablet marmer - op maat - bestelt u voordelig & eenvoudig online bij COMPOSIETvakman.be: De online vensterbank specialist! Wij bieden een prachtige collectie vensterbanken van Bianco Carrara marmer - de meest bekende 'wit marmer' voor interieur toepassingen - zowel gezoet als gepolijst afgewerkt. Gaat u voor die klassieke en luxe look, dan is een natuursteen venstertablet van Bianco Carrara (wit) marmer echt iets voor u! In onze eigen natuursteen zagerij wordt uw vensterbank met precisie & zorg op maat gezaagd, afgewerkt, gecontroleerd, verpakt & snel bij u thuis bezorgd. Altijd een venstertablet / raamtablet marmer voor binnen op maat bij COMPOSIETvakman.be!

Vensterbank Bianco Carrara marmer - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank Bianco Carrara marmer - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank Bianco Carrara marmer - Gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Vensterbank Bianco Carrara marmer - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT

Een marmer vensterbank; Stijlvol met een luxe accent.

Met een vensterbank van marmer kiest u voor een stijlvolle vensterbank die 'luxe' uitstraalt. Marmer is een prachtige natuursteen soort, waarbij de mooie aderen, tekeningen, accenten en kleurtinten altijd zorgen voor een uniek product. Ideaal geschikt voor een prachtige vensterbank die zowel natuurlijk als stijlvol oogt, voor een tijdloos eindresultaat met allure. 

De mogelijkheden van marmer zijn eindeloos. Bij COMPOSIETvakman.be vindt u een gerichte collectie marmer vensterbanken van Bianco Carrara Marmer, ook wel 'wit marmer' genoemd. Hierbij heeft u de keuze uit twee soorten 'afwerkingen' van het oppervlak; Gepolijst (hoogglans) en gezoet (mat / satijnglans). Bianco Carrara is de meest bekende soort marmer. Met haar prachtige heldere witte basiskleur en (donker) grijze aderen die dwars over het oppervlakte lopen is Bianco Carrara marmer ideaal geschikt voor een grote diversiteit aan interieurstijlen. Van een modern en strak (minimalistisch) design tot een klassiek interieur; Een venstertablet van Bianco Carrara marmer past altijd. Daarnaast zorgt een vensterbank van Bianco Carrara marmer altijd voor een stijlvolle en luxe uitstraling, gecombineerd met een elegante 'touch'.

Een venstertablet van marmer of composiet met 'marmerlook'?

Wanneer u gericht op zoek bent naar een vensterbank van marmer adviseren wij om even een kijkje te nemen bij onze composiet vensterbanken, al is het maar voor de zekerheid! Bent u gek op de prachtige sfeervolle uitstraling van marmer, maar op zoek naar de praktische voordelen van composiet, dan hebben wij een interessant alternatief: Vensterbanken van composiet met (levensechte) marmerlook! Bijkomend voordeel is dat we ook marmerlooks hebben in verschillende kleuren, waaronder - naast wit - ook zwart en grijs!

Marmer blijft een natuurlijk dat relatief gevoelig is, zeker t.o.v. andere natuursteen soorten zoals blauwe steen en graniet, maar ook t.o.v. composiet en dan met name kwartscomposiet. Daarnaast is marmercomposiet qua prijs een stuk voordeliger. De marmerlook vensterbank van marmercomposiet is een stuk voordeliger en die van kwartscomposiet is extreem duurzaam, onderhoudsvriendelijk en kras- & slijtvast. Twijfelt u nog, of heeft u hier specifieke vragen over, dan zijn onze ervaren medewerkers u graag van dienst! 

Meer informatie over Bianco Carrara (wit) marmer.

Bianco Carrara marmer - in de volksmond ook wel wit marmer genoemd - is de meest bekende marmersoort. Vanwege haar prachtige lichtinval & vastheid is marmer zeer populair als bouwmateriaal, waaronder uiteraard voor marmer vensterbanken. Marmer is afgeleid van het Griekse woord "marmaros", dat "glanzende steen" betekend.

Carrara marmer is genoemd naar de plaatst waar het gewonnen wordt, namelijk Carrara in Italië. Met de prachtige heldere witte basiskleur met (donker) grijze aderen, die dwars over het oppervlakte lopen, is Bianco Carrara marmer een prachtige marmersoort die in een grote diversiteit aan interieurstijlen naadloos toegepast kan worden. Van een modern en strak (minimalistisch) design tot een klassiek interieur; Bianco Carrara marmer past altijd. De bijzondere kleurtinten en levendige unieke accenten van Bianco Carrara (wit) marmer staan garant voor een elegante, stijlvolle en luxe uitstraling.

Gezoet VS gepolijst bianco carrara marmer.
Het verschil tussen gezoet & gepolijst bianco carrara (wit) marmer zit hem in de grootte van de korrel die gebruikt wordt in de laatste fase van het schuurproces. Tijdens het zoeten wordt, in vergelijking met polijsten, een wat grovere korrel gebruikt. Gezoet Bianca Carrara marmer heeft dan ook een wat subtielere ‘matglans’ afwerking. Gepolijst bianco carrara marmer heeft een spiegelende hoogglans.