Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Raamdorpel natuursteen - Natuurstenen buiten vensterbank - Waterkering / Waterslag / Lekdorpel / Onderdorpel

Een natuursteen raamdorpel / vensterbank buiten bestelt u eenvoudig & voordelig online bij COMPOSIETvakman.be: Sfeervol, stijlvol & duurzaam. Wanneer u op zoek bent naar een natuurstenen buiten vensterbank, heeft u bij ons de keuze uit een sfeervolle blauwe steen / arduin raamdorpel en een zwarte nero assoluto graniet raamdorpel. Beide hoogwaardige natuursteen raamdorpels die geschikt zijn voor buitengebruik: Mooi, maar vooral ook duurzaam & onderhoudsvriendelijk. Met een prachtig assortiment natuurstenen raamdorpels - zowel schuin als vlak - vindt u altijd een passende raamdorpel. Al onze raam dorpels van natuursteen worden - tot op de millimeter op maat - in eigen natuursteen zagerij gemaakt en vervolgens direct geleverd tot aan uw voordeur.

Natuurstenen raamdorpels, op maat vervaardigd in eigen zagerij!

Met een gerichte collectie natuursteen raam dorpels is de kans groot dat u bij ons slaagt. Gaat u voor de traditionele natuurstenen schuine raamdorpel met opkant van arduin, dan bent u verzekerd van een optimale bescherming & afsluiting tegen water. Daarnaast vindt u bij ons een gerichte collectie vlakke raamdorpels van natuursteen - zowel verkrijgbaar in blauwe steen als graniet - die u indien gewenst kunt bestellen inclusief oplijmstrip. 

Voor welk type & welke soort natuursteen raamdorpel u ook kiest, uw raamdorpel wordt bij ons altijd op maat vervaardigd. U kunt op de productdetail pagina van een raamdorpel de gewenste afmeting & afwerking invoeren, waarna uw bestelling in eigen natuursteen zagerij met zorg op maat gemaakt wordt. Met een eigen voorraad 'natuursteen platen', eigen zagerij & team vakmannen leveren wij natuursteen raamdorpel op maat voordelig & snel! 

Arduin of graniet?

Er zijn diverse keuzes op het gebied van materiaal voor raamdorpels waarbij wij bewust hebben gekozen voor een gerichte collectie natuursteen raam onderdorpels van arduin & graniet.  Onze buitenvensterbanken van arduin - met haar prachtige structuur en kenmerkende kleurtint - zorgen voor een 'stijlvolle touch'. Onze blauwe steen onderdorpel kan geschuurd & (licht / blauw) gezoet geleverd worden. Wilt u echt een statement maken, dan is een raamdorpel van nero assoluto (zwart) graniet een prachtige optie. Nero assoluto graniet is een prachtige zwarte granietsoort met een homogene structuur die zowel gezoet als gevlamd / gebrand verkrijgbaar is. Wij hebben bewust gekozen voor een gerichte collectie waterkeringen bestaande uit topkwaliteit materiaalsoorten die ideaal geschikt zijn voor buitengebruik. Waar u ook voor kiest, wij zorgen voor een maatwerk natuursteen product, zorgvuldig afgewerkt, snel in huis & voor een scherpe (online) prijs!