Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Vensterbank kwartscomposiet - Venstertablet quartz / quarts composiet - Op maat & voordelig online!

Een kwartscomposiet vensterbank / venstertablet - op maat - bestelt u eenvoudig & voordelig online bij COMPOSIETvakman.be. Gaat u voor 'het beste van het beste', dan kiest u voor een binnen vensterbank van kwartscomposiet - ook wel quarts en/of quartz composiet genoemd - Oersterk, kras- en slijtvast, extreem duurzaam & zeer onderhoudsvriendelijk. Wij bieden een ruime keuze op het gebied van kleuren & stijlen - van modern wit, grijs & zwart tot sfeervolle natuursteen looks - voor ieder wat wils! Uw kwarts composiet vensterbank wordt bij ons in eigen beheer zorgvuldig op maat gezaagd, secuur afgewerkt & snel bij u thuis bezorgd. Een composiet venstertablet direct online & altijd voor de beste prijs bij COMPOSIETvakman.be!

Vensterbank kwartscomposiet - Wit - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank kwartscomposiet - Wit - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
MAT afgewerkt!
Vensterbank kwartscomposiet - Beton look grijs - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank kwartscomposiet - Zwart - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank kwartscomposiet - Zwart - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT

Optimale online service + 'ouderwets' vakmanschap met online bestelgemak!

Bij COMPOSIETvakman.be bestelt u uw kwartscomposiet venstertablet / vensterbank voor binnen - geheel op maat - eenvoudig online. Wij begrijpen de behoeftes van de moderne (online) consument. Op onze webshop kunt u op uw gemak door ons assortiment 'bladeren', en ook het bestellen van een 'vensterbank op maat' doet u eenvoudig & gebruiksvriendelijk online. Dit alles combineren wij met een optimale klantenservice - waaronder uitgebreide handleidingen, tips & instructie video's - een scherpe (online) prijs & een snelle levering. 

Maar de kern is & blijft een kwalitatief hoogwaardig maatwerk product. Al het bovenstaande wordt dan ook gecombineerd met 'ouderwets' vakmanschap. Iedere quarts / quartz vensterbank wordt op maat vervaardigd. Dit doen onze vakkundige en ervaren medewerkers met zorg en liefde voor het vak. Wanneer wij uw kwartscomposiet vensterbank composiet op maat zagen, kunt u er dan ook vanuit gaan dat wij zorgen dat de 'zaagsnede' correct uitgevoerd wordt en de de zijkanten zorgvuldig afgewerkt wordt. Altijd een perfecte passende vensterbank van composiet bij COMPOSIETvakman.be! 

Meer info over kwartscomposiet. 

Kwartscomposiet - ook wel quarts / quartz composiet genoemd - is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen kwarts. De verhouding van het kwarts binnen het kwartscomposiet is ongeveer 90-95%. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het quarts / quartz composiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde gepolijst wordt.

Het eindresultaat is een kwalitatief hoogwaardig eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Kwartscomposiet - ook vaak met de engelse term Quartz & Quarts composite aangeduid - is tegenwoordig erg populair voor het vervaardigen van keukenbladen / aanrechtbladen. Daarnaast wordt Quarzkomposit ook steeds vaker gebruikt voor luxe (kwalitatief hoogwaardige) vensterbanken voor binnen. 

Naast een scherpe prijsstelling (zeker met het oog op de prijs-kwaliteit verhouding) en een luxe uitstraling biedt quarts composiet een ongekende keuze op het gebied van kleur. Andere voordelen van quartz komposiet ten opzichte van 'echt' natuursteen (& ook marmercomposiet!); Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), maximale hardheid, slijtvast, krasvast, duurzaam & extreem onderhoudsvriendelijk.

LET OP: Omdat een vensterbank voor binnen in de meeste gevallen niet tot nauwelijks belast wordt, is een vensterbank van marmercomposiet prijstechnisch gezien vaak de meest interessante optie. Gaat uw venstertablet wel (actief) belast worden, of wilt u gewoon het beste van het beste, dan is kwartscomposiet (quarts / quartz) de juiste keuze!