Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Wastafelblad graniet - Granieten badmeubel / wastafelmeubel blad - Incl. gaten - Op maat

Een wastafelblad met gat / gatenvan graniet: Oersterk, Stijlvol, Luxe & extreem duurzaam. Bij COMPOSIETvakman.be vindt u een gerichte collectie graniet bladen die u incl. gaten t.b.v. afvoer en/of kraan direct online kunt bestellen. Selecteer de gewenste granietsoort + oppervlakte bewerking, voer de maten (breedte & lengte) van het wastafelblad in, selecteer het gewenste aantal gaten, bepaal - per gat - de diameter en de positie en rond uw bestelling eenvoudig online af. Onze vakmannen gaan vervolgens - in eigen zagerij - voor u aan de slag! Uw granieten wasmeubel / badmeubel blad wordt altijd op maat vervaardigd, zorgvuldig afgewerkt & snel bij u thuis bezorgd. Altijd een luxe wastafel met een granieten wastafelblad. 

LET OP: Een granieten wastafelblad is niet 'dragend' en zijn geschikt om OP het meubel - oftewel op een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie - te plaatsen. Wij adviseren om onze wastafelbladen niet vrijhangend toe te passen, houd hier dus rekening mee.

Wastafelblad nero assoluto graniet - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad nero assoluto graniet - Gevlamd - 2 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad nero assoluto graniet - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad nero assoluto graniet - Gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad nero assoluto graniet - Gevlamd - 3 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad nero assoluto graniet - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad Impala graniet - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad Impala graniet - Gevlamd - 2 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad Impala graniet - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad Impala graniet - Gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad Impala graniet - Gevlamd - 3 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad Impala graniet - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad steel grey graniet - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Wastafelblad steel grey graniet - Leather - 2 cm dik - OP MAAT

Een graniet blad incl. gaten naar wens. 

Om uw wastafel te voorzien van bijzondere look - met een stijlvol & luxe accent - is een maatwerk blad van graniet een prachtige optie. Kiest u voor op-en-top luxe met een hoogglans gepolijst granieten wastafelblad, of voor een stoer accent met een gevlamd / gebrand graniet blad? Waar u ook voor kiest, graniet is super sterk, extreem duurzaam, onderhoudsvriendelijk & kras-, hitte- & vocht bestendig, ideaal voor de badkamer dus. 

U kunt onze 'wastafelbladen met gaten op maat' van graniet met 1, 2, 3, of 4 gaten - per (meubel)blad - te bestellen. U kunt per gat zelf de diameter bepalen en uiteraard ook de specifieke positie binnen het wastafelblad. Houd er rekening mee dat u de maten altijd vanuit links boven bepaald, waarbij u altijd de 'hartmaat' dient aan te houden. Daarnaast dient rekening te houden met een maattolerantie van 2 mm (extra). Bekijk voor de zekerheid de toelichting op de product detailpagina, hier vindt u een afbeelding die precies toelicht welke maten wij nodig hebben!