Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Blad / Tablet - Meubelblad - Werkblad - Bovenblad - OP MAAT - voor een uniek meubelstuk!

Een blad / meubelblad / werkblad / bovenblad van natuursteen of composiet - in de door u gewenste afmeting op maat vervaardigd - bestelt u eenvoudig & voordelig online bij COMPOSIETvakman.be. Een natuursteen blad of composiet blad wordt steeds vaker gebruikt als 'bovenblad' voor een meubelstuk. Denk hierbij aan een prachtige sfeervol meubelblad van sfeervol natuursteen voor een uniek haardmeubel, of een mooi maatwerk composiet bovenblad, voor een strak afgewerkt TV-meubel, de mogelijkheden zijn eindeloos! Wat uw wensen ook zijn, bij COMPOSIETvakman.be vindt u altijd een blad op maat. Selecteer het gewenste materiaal, klik door naar de detailpagina van het specifieke werkblad, vul de maten in en rond uw bestelling eenvoudige af. Al onze bladen worden op maat vervaardigd in eigen zagerij, door vakmannen zorgvuldig afgewerkt & snel bij u thuis afgeleverd. 

LET OP: Een stenen meubelblad - van natuursteen & composiet - is niet 'dragend' en worden gebruikt als 'bovenblad' voor op een meubelstuk. Hierbij adviseren wij altijd een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie, waar het meubelblad op komt te liggen. Pas onze werkbladen dus niet '(vrij)hangend' toe.

Altijd een passend blad, voor een uniek meubel!

Bent u op zoek naar een perfect passend blad van natuursteen of composiet voor een specifiek meubel(stuk), of voor een specifieke toepassing? Dan bent u bij COMPOSIETvakman.be - de online specialist in maatwerk 'stenen bladen' op maat - aan het juiste adres! Natuursteen & composiet bladen zijn enorm sfeervol en gewild als interieurobject voor een enorme hoeveelheid aan toepassingen. Naast onze collectie vensterbanken & dorpels, kregen wij steeds vaker de vraag naar meubelbladen met grote(re) afmetingen. En dat begrijpen wij wel! Wat dacht u van een marmer blad voor unieke kast, een graniet blad voor een stoer haardmeubel, een kwartscomposiet blad voor een keukeneiland, een marmercomposiet blad voor een TV-meubel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u op zoek naar een maatwerk wastafelblad, bekijk dan hier onze collectie wastafelbladen (incl. gaten naar wens!) >>

Een (meubel/werk)blad op maat bij COMPOSIETvakman.be.

Een meubelblad / werkblad voor binnen kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Met een gerichte selectie bladen - waarbij de meest gevraagde materialen & maten direct online te bestellen zijn - is de kans groot dat u een passend bovenblad vindt. Op de productpagina's kunt u de gewenste afmeting invoeren, waarbij de prijs direct wordt vertoond. Vervolgens kunt u ook de gewenste afwerking van de zijkanten selecteren. Standaard gaan wij bij een meubelblad uit van 'een lange zijde + beide korte zijden mooi afgewerkt', maar u kunt ook andere mogelijkheden selecteren. Een blad op maat kopen van natuursteen & composiet doet u eenvoudig & voordelig online bij COMPOSIETvakman.be! Bent u op zoek naar een maatwerk meubelblad zo specifiek dat u deze niet online kunt bestellen? Maak dan gebruik van ons offerte formulier. Onze ervaren vakmannen zijn u graag van dienst met een gericht (prijs)voorstel! 

Een tablet van composiet of natuursteen?

Met een gericht assortiment maatwerk tabletten voor binnen - die wij in eigen natuursteenzagerij voor u op maat vervaardigen - is de kans groot dat u bij ons slaagt. Hierbij is er uiteraard 1 belangrijke vraag: Gaat u voor natuursteen of composiet? Beide materiaalsoorten hebben hun eigen unieke eigenschappen, karakter, look & prijsniveau. Een belangrijke afweging hierbij is het actieve gebruik van het meubel en met name ook het blad.

Gaat het blad actief gebruikt worden, of is het blad onderhevig aan specifieke omstandigheden, zoals bijv. hoge temperaturen bij een haardmeubel, of veel vocht in een badkamer? Dan adviseren wij een meubelblad van graniet of kwartscomposiet. Deze zijn beide oersterk, duurzaam, kras- & slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Indien het werkblad niet actief gebruikt zal worden, zijn onze blauwe steen (arduin) bladen, marmercomposiet bladen & bianco carrara (wit) marmer bladen ook prachtige opties. 

TIP: Bent u op zoek naar de voordelen van composiet, maar gek op die bijzondere uitstraling van natuursteen, dan zijn onze meubelbladen van composiet in 'natuursteenlook', zoals onze prachtige marmer look & arduin look bladen - verkrijgbaar in marmercomposiet & kwartscomposiet - zeker het bekijken waard! 

Waar u uiteindelijk ook voor kiest, bij COMPOSIETvakman.be bent u verzekerd van prachtige meubelbladen van hoogwaardige kwaliteit materialen. Altijd een passend werkblad, voor een uniek meubelstuk! In onze eigen zagerij staan wij garant voor 'ouderwets vakmanschap', maar dan wel in een modern jasje met een optimale klantenservice, een eenvoudig & gebruiksvriendelijk online bestelproces, scherpe prijzen & een snelle levering!