Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Raamdorpel schuin met opkant - Waterkering / waterslag / lekdorpel raam - OP MAAT.

Een raamdorpel schuin met opkant - bestelt u eenvoudig & voordelig online bij COMPOSIETvakman.be: De online specialist in natuursteen op maat! De afgeschuinde / aflopende raamdorpel met opstaande rand (massief) - ook wel waterkering, waterslag & lekdorpel raam genoemd - betreft de 'traditionele' blauwe steen raamdorpel; Mooi, sfeervol, duurzaam & praktisch! Deze sfeervolle raamdorpel is speciaal vormgegeven voor een optimale vochtwering, wel zo prettig. U bestelt deze schuine vensterbank voor buiten eenvoudig online, in de door u gewenste maatvoering! Bent u op zoek naar een bijzonder accent van uw gevel, bekijk dan zeker de optie 'gefrijnde zijkanten'. Altijd een passende raamdorpel bij COMPOSIETvakman.be.

Een schuine raamdorpel met opkant; Mooi & praktisch!

De afgeschuinde onderdorpel met opkant / opstand wordt ook wel raam waterslag /waterkering & lekdorpel genoemd. Met deze raamdorpel zorgt u, naast een mooie afwerking van uw gevel, voor een optimale bescherming & afsluiting tegen water. Een schuine natuursteen raamdorpel met opkant van Belgische blauwe steen (arduin) betreft een 'traditionele waterkering' die - naast heel mooi - vooral ook erg functioneel is. De opstaande rand zorgt ervoor dat er aan de bovenzijde van de raamdorpel geen water achter de dorpel terecht kan komen. De schuinaflopende vormgeving zorgt ervoor dat het water 'wegvloeit' van het kozijn en het druiphol aan de onderzijde zorg ervoor dat het water aan de onderkant niet naar de gevel terug kan lopen. 

De afgeschuinde / aflopende raam lekdorpel is de meest gebruikte raamdorpel, zeker in het geval van nieuwbouw. Bent u - bijv. met het oog op renovatie - op zoek naar een vlakke raamdorpel, ook dan bent u bij COMPOSIETvakman.be aan het juiste adres. Naast het prachtige arduin kunt u deze ook in het mooie zwarte nero assoluto graniet bij ons bestellen.