Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Binnendorpel - Dorpel / drempel binnendeur - Deurdorpel binnen - Op maat

Een dorpel binnendeur /  binnendorpel / deurdorpel binnen bestelt u - perfect op maat gezaagd - eenvoudig online bij COMPOSIETvakman.be. Of u nu kiest voor een composiet dorpel of een natuursteen dorpel, bij ons slaagt u altijd! Wat uw wensen ook zijn, een dorpel voor binnen - ook wel stofdorpel & binnendrempel genoemd - bestelt u bij ons eenvoudig online. Uw binnendeurdorpel wordt altijd nauwkeurig op maat gezaagd in eigen zagerij, naar wens afgewerkt door ervaren vakmannen & snel geleverd. Daarnaast leveren wij deze maatwerk deurdorpels voor binnen altijd voor een scherpe (online) prijs, ook prettig natuurlijk!

Een dorpel voor binnen op maat, eenvoudig online!

Of u nu op zoek bent naar een dorpel van natuursteen of een composiet, bij COMPOSIETvakman.be bent u verzekerd van een dorpel op maat. Met een gerichte selectie binnendeur dorpels - waarbij de meest gevraagde materialen & maten direct online te bestellen zijn - is de kans groot dat u een passende binnendorpel vindt. Op de productpagina van onze binnendorpels - ook wel stofdorpels genoemd - kunt u kiezen voor de meest populaire breedtematen, of u kiest voor een dorpel met een breedte op maat. Vervolgens kunt u de lengte invullen en de exacte prijs van uw 'dorpel op maat' wordt direct getoond! 

LET OP: Deze prijs is inclusief het 'op maat zagen' van uw binnendorpel, waarbij we uitgaan van een rechte zaagsnede. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse afwijkende zaagsneden, zoals een dorpel met een hoekuitsparing, of een binnendeurdorpel in verstek gezaagd. Hetzelfde geldt voor diverse afwerkingen van de zijkanten. Standaard is uw deurdorpel voor binnen aan beide lange zijkanten mooi afgewerkt, maar u kunt bijv. ook kiezen voor een binnendorpel die volledig rondom mooi afgewerkt is. Selecteer de gewenste zaagsnede & afwerking van de zijkanten (met 1 muisklik) en de prijs wordt automatisch berekend en vertoond, wel zo prettig! 

Een stenen binnendorpel; Natuursteen of composiet?

Er wordt vaak gesproken over een 'stenen dorpel' en in principe heeft u hierbij binnenshuis de keuze uit natuursteen of composiet. De traditionele stenen dorpel is toch wel de blauwe steen / arduin binnendorpel, ditzelfde geldt voor de arduin buitendorpel, die ook immens populair blijft. Bij COMPOSIETvakman.be bent u verzekerd van een arduin dorpel, oftewel de echte Belgische blauwsteen / hardsteen uit Henegouwen. Met een hardstenen binnen deurdorpel kiest u voor topkwaliteit materiaal en een levendige en natuurlijke uitstraling. Gaat u voor een sfeervolle natuursteen deurdorpel voor binnen van topkwaliteit - oersterk & onderhoudsvriendelijk - dan is een binnendorpel van graniet een prachtige optie. 

Naast binnendeur dorpel van natuursteen, bieden wij ook een uniek assortiment composiet dorpels voor binnen: Zowel marmercomposiet binnen dorpels, met een optimale prijs kwaliteitverhouding, als kwartscomposiet binnen dorpels, oersterk, krasvast, extreem onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig. De ontwikkelingen binnen de categorie deurdorpels voor binnen is vergelijkbaar met die bij vensterbanken; Composiet wordt steeds populairder. Op het gebied van prijs - kwaliteit verhouding is composiet zeer interessant en wij bieden daarnaast een uniek assortiment van kleuren / kleurtinten. Wat dacht u van een prachtige zwarte marmerlook binnendorpel, of een moderne witte, grijze of zwarte dorpel? Wat uw wensen ook zijn, altijd een prachtige binnendrempel van composiet - op maat gezaagd - voor de beste prijs bij COMPOSIETvakman.be! 

Een binnen deurdorpel (stofdorpel) uit eigen zagerij.

Wij vervaardigen iedere binnendorpel - op bestelling - specifiek voor u op maat. Met een vast team van ervaren vakmannen & eigen natuursteen zagerij kunnen wij uw deurdorpel op maat goed en voordelig realiseren. Wij doen alles in eigen beheer, waardoor we ook garant kunnen staan voor een binnendorpel die op maat gezaagd & netjes afgewerkt is. Naast goede kwaliteit materiaal, correct zaagwerk & een zorgvuldige afwerking, kunnen wij uw deurdrempel voor binnen ook snel leveren; Snel & voordelig een topkwaliteit maatwerk dorpel kopen doet u bij COMPOSIETvakman.be!