Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Muurdeksteen blauwe steen - Arduin muurkap / muurafdekker - Belgisch blauwsteen / hardsteen muurbedekking

Blauwe steen / arduin muurdekstenen; Voor een kwalitatieve & sfeervolle muurafdekking. Blauwsteen / hardsteen muurafdekkers bestelt u - in de gewenste lengte op maat uiteraard - voordelig & eenvoudig online bij COMPOSIETvakman.be, zelfs in verstek gezaagd mocht dat gewenst zijn! Met een gerichte collectie natuursteen muurkappen van arduin, zowel geschuurd als gezoet afgewerkt verkrijgbaar, slaagt u bij ons altijd. Onze ervaren vakmannen vervaardigen uw muurdekstenen geheel naar wens op maat. Wij staan garant voor topkwaliteit (echt) Belgisch arduin uit Henegouwen, zorgvuldig maatwerk in eigen beheer, scherpe (online) prijzen & een snelle levering!

Muurdeksteen vlak blauwe steen - Licht gezoet arduin - 2 cm dik - OP MAAT
Muurdeksteen vlak blauwe steen - Geschuurd arduin - 2 cm dik - OP MAAT
Muurdeksteen vlak blauwe steen - Licht gezoet arduin - 3 cm dik - OP MAAT
Muurdeksteen vlak blauwe steen - Geschuurd arduin - 3 cm dik - OP MAAT
Muurdeksteen vlak blauwe steen - Licht gezoet arduin - 4 cm dik - OP MAAT
Muurdeksteen vlak blauwe steen - Geschuurd arduin - 4 cm dik - OP MAAT
Muurdeksteen vlak blauwe steen - Licht gezoet arduin - 5 cm dik - OP MAAT
Muurdeksteen vlak blauwe steen - Geschuurd arduin - 5 cm dik - OP MAAT
Muurdeksteen vlak blauwe steen - Licht gezoet arduin - 6 cm dik - OP MAAT
Muurdeksteen vlak blauwe steen - Geschuurd arduin - 6 cm dik - OP MAAT
Muurdeksteen vlak blauwe steen - Licht gezoet arduin - 8 cm dik - OP MAAT
Muurdeksteen vlak blauwe steen - Geschuurd arduin - 8 cm dik - OP MAAT

Arduin muurafdekkers, voor een stijlvolle tuinmuur! 

Een muurafdekker van blauwe steen is - naast enorm praktisch - ook een stijlvolle optie in het geval u uw tuinmuur wenst te voorzien van een luxe accent. Met een muurafdekker van het mooie blauwe arduin beschermt u de onderliggende muur (of ander element) tegen water en vocht, maar ook tegen beschadigingen. Veelal wordt gekozen voor een arduin muurafdekking bij een gemetselde muur, maar ook op het dak, het balkon, de vijver en het terras wordt steeds vaker gebruik gemaakt van 'muurplaten'.

Naast de praktische functie, zijn onze muurafdekkers van Belgisch hardsteen vooral ook een lust voor het oog. Met een muurplaat van Belgisch hardsteen bent u verzekerd van een topkwaliteit hoogwaardig natuurproduct, dat onze ervaren vakmannen op maat voor u vervaardigen in eigen natuursteen zagerij. Of u nu kiest voor het stoere & gebruiksvriendelijke geschuurde hardsteen, of de stijlvolle (licht / blauw) gezoete variant, u bent verzekerd van een prachtige muurafdekker met die bijzondere & levendige blauwgrijze tint van de echte Belgische hardsteen (Arduin).

Een geschuurde of gezoete blauwsteen muurkap / muurdeksel. 

U kunt uw arduin muurkap / muurdeksel bij COMPOSIETvakman.be zowel gezoet als geschuurd bestellen. Concreet betreft verschil puur de grofheid van de korrel waarmee de blauwe steen opgeschuurd wordt. Een geschuurde muurafdekker wordt opgeschuurd met een relatief grove korrel (K 60), waardoor het oppervlakte wat ruwer oogt, waarbij ook schuurcirkels zichtbaar zijn. Bij het (licht / blauw) zoeten van Belgisch blauwsteen / hardsteen wordt er gebruik gemaakt van een fijnere korrel, waardoor het oppervlakte wat donkerder & gladder wordt. Houdt er rekening mee dat - wanneer u kiest voor een gezoete arduin muurdekstenen - deze door de weersinvloeden uiteindelijk eruit zal zien als een geschuurde variant. Om uw blauwe steen muurplaat vervolgens weer de mooie gezoete afwerking te geven, is er een herbehandeling nodig.