Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Plint composiet - Plinten (muurplint / vloerplint) - Marmercomposiet & Kwartscomposiet - OP MAAT

Een composiet plint bestelt u - perfect op maat - bij COMPOSIETvakman.be. Wij hebben een prachtige collectie composiet plinten / muurplinten / vloerplinten samengesteld met een grote keuze op het gebied van kleur, stijl & uitstraling, alles voor een strak afgewerkte vloer & wand! Binnen de categorie 'stenen plinten' is composiet een mooie, duurzame & praktische optie. Met een marmercomposiet plint bent u verzekerd van een optimale prijs - kwaliteit verhouding, erg mooi & voordelig. Gaat u voor 'het beste van het beste', dan is een kwartscomposiet plint de juiste keuze. Voor welk type composiet u ook gaat, bij COMPOSIETvakman wordt uw composiet plint op maat vervaardigd - in eigen zagerij - zorgvuldig afgewerkt & snel geleverd!

De voordelen van composiet plinten:

Bij COMPOSIETvakman.be vindt u - naast vensterbanken & binnendorpels - ook een ruime collectie composiet plinten - zowel van marmercomposiet als kwartscomposiet - in diverse kleuren & stijlen. Het verschil tussen beide is heel eenvoudig gezegd het volgende: Kwartscomposiet is kwalitatief hoogwaardig, oersterk, krasvast en praktisch onderhoudsvrij, marmercomposiet is wat kwetsbaarder, maar op het gebied van prijs ook een stuk voordeliger.

Als alternatief voor houten plinten & MDF plinten is een plint van composiet steeds populairder. T.o.v. hout is composiet op het gebied van kwaliteit hoogwaardig, onderhoudsvriendelijk en veel minder vatbaar voor 'schade'. MDF plinten zien er vaak na een aantal maanden er al niet meer zo fris uit, dit zal dit bij composiet plinten niet het geval zijn! 

T.o.v. tegelplinten - die kwalitiatief veelal vergelijkbaar zijn - is met name de mooie afgewerkte bovenzijde van composiet plinten een voordeel. Bij tegelplinten is de afwerking van de bovenzijde veelal een probleem, aangezien deze uit tegels 'gezaagd' worden. Onze plinten hebben standaard een bewerkte voorzijde en bovenzijde. Je zit dus niet met een bovenzijde die qua kleur en/of afwerking afwijkt, wel zo prettig!

Daarnaast zijn de keuzes bij onze composiet plinten op het gebied van dikte, hoogte en lengte divers. U kunt plinten van composiet in een hoogte & lengte op maat bestellen, zelfs tot op de millimeter en indien gewenst ook meteen in verstek gezaagd. De maximale lengte van onze composiet muurplint / vloerplint is 120 cm per deel. Dit is t.o.v. tegelplinten - die vaak uit tegels van 60, 75 en 80 cm gezaagd worden - een stuk groter, wat resulteert in een strakker eindresultaat. 

Een plint van composiet, op maat uit eigen zagerij. 

Bij COMPOSIETvakman.be staan wij garant voor nauwkeurig op maat vervaardigde plinten, die eenvoudig online bestelt kunnen worden. Iedere plint wordt - op bestelling - in eigen natuursteen zagerij vervaardigd. Met een eigen team vakmannen werken wij aan maatwerk producten van natuursteen & composiet, dit doen we met plezier, precisie, zorg & vooral ook liefde voor het vak. Daarnaast kunt u bij ons eenvoudig online bestellen en hanteren wij scherpe online prijzen. Altijd een composiet plint op maat bij COMPOSIETvakman.be!