Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Binnendorpel blauwe steen - Blauwsteen dorpel / drempel binnendeur - Arduin deurdorpel binnen

Een sfeervolle binnendorpel / deurdorpel binnen van blauwe steen / arduin  kopen doet u bij COMPOSIETvakman.be. Binnen de categorie natuursteen binnendorpels is blauwe steen - de echte blauwsteen uit Henegouwen - met stip de meest populaire variant. Met een dorpel van blauwsteen gaat u voor een hoogwaardig materiaal, sfeervolle & natuurlijke uitstraling en een optimale prijs - kwaliteit verhouding. U kunt kiezen voor de licht gezoete binnendorpel, met die mooie kenmerkende blauwgrijze kleurtint en subtiele tekeningen, of de donkere antraciet kleurtint van donkergezoet arduin. Waar u ook voor kiest, wij staan garant voor topkwaliteit arduin, zorgvuldig maatwerk in eigen beheer, een snelle levering & een scherpe (online) prijs. Altijd een passende binnendeur dorpel van blauwe steen bij COMPOSIETvakman.be.

Dorpel blauwe steen - Licht gezoet arduin - 2 cm dik - OP MAAT
Dorpel blauwe steen - Licht gezoet arduin - 3 cm dik - OP MAAT
Dorpel arduin - donker gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Dorpel arduin - donker gezoet - 3 cm dik - OP MAAT

Blauwe steen dorpels voor binnen, altijd op maat!

Een dorpel van Belgische blauwe steen is bij ons altijd een maatwerk product, dat aan de hand van uw wensen op maat vervaardig wordt. U voert de gewenste afmetingen (breedte & lengte) in en pas dan wordt het productieproces gestart. Het op maat zagen - en eventueel het realiseren van specifieke zaagsneden en/of de afwerking van de zijkanten - doen wij volledig in eigen beheer. Zo kunnen wij de kwaliteit - zowel in materiaal als in bewerking - waarborgen en uw maatwerk blauwe steen binnen-dorpel snel & voor een eerlijke prijs leveren. Een blauwsteen dorpel voor binnen - perfect op maat - bestelt u dan ook bij COMPOSIETvakman.be, de online natuursteen specialist!

Een licht- of donkergezoete binnendeur dorpel?

Er zijn natuurlijk een groot aantal 'soorten' blauwe steen en daarnaast nog veel meer gelijksoortige steensoorten. Bij COMPOSIETvakman.be is dit compleet helder: Al onze blauwe steen deurdorpels voor binnen zijn gemaakt van de echte blauwgrijze hardsteen uit Henegouwen (arduin). Dit is simpelweg de mooiste blauwsteen. Op het gebied van afwerking heeft u - voor binnen - de keuze uit licht gezoet & donker gezoet arduin. Licht / blauw gezoet arduin heeft die bekende blauwgrijze tint (waar de naam blauwe steen vandaan komt) en donkergezoet arduin neigt meer naar 'donker antraciet'. Wat uw keuze ook wordt, een arduin dorpel voor uw binnendeur - maar ook uw arduin buitendeur dorpels - bestelt u voordelig online bij COMPOSIETvakman.be.

Arduin binnen dorpels, of toch de 'arduin look' van composiet?

Arduin blijft een relatief (kras)gevoelig product, waarbij periodiek onderhoud benodigd. Wanneer uw keuze is gevallen op een donkergezoete arduin binnendeur dorpel - met die mooie levendige donker antraciet kleurtint - dan kunt u ook de 'arduin look' binnen dorpel van composiet overwegen. Wij hebben een mooie donkergezoete arduin look binnendorpel van composiet in onze collectie opgenomen, zowel verkrijgbaar in marmercomposiet als in kwartscomposiet. Het verschil tussen deze twee zit hem met name in de prijs & de kwaliteit: marmercomposiet is - t.o.v. echt arduin - qua prijs iets voordeliger & iets minder gevoelig, terwijl kwartscomposiet wat duurder is, maar kwalitatief ook hoogwaardiger (onderhoudsvriendelijk, krasvast, slijtvast, zuurbestendig, etc.). Het is dus mogelijk om de sfeervolle donkergezoete blauwe steen look te combineren met de voordelen van composiet, al is het maar dat u het weet!