Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Vensterbank marmercomposiet - Venstertablet marmer composiet - Op maat & voordelig online!

Een marmercomposiet vensterbank /venstertablet kopen doet u - eenvoudig & voordelig online - bij COMPOSIETvakman.be: De online composiet specialist van België! Bij ons vindt u een unieke collectie marmer composiet vensterbanken, echt voor ieder wat wils. Met een vensterbank van marmercomposiet kiest u voor een mooi & onderhoudsvriendelijk product met een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Gaat u voor een moderne witte, toegankelijke grijze, of stijlvolle zwarte composiet vensterbank? Of valt u voor de klassieke look van een witte marmerlook vensterbank van composiet, of juist de stoere donkere hardsteen look van marmercomposiet? Wat uw wensen ook zijn, altijd een marmercomposiet venstertablet - zorgvuldig op maat voor u vervaardigd - bij COMPOSIETvakman.be. Uw vensterbank composiet wordt in eigen natuursteen zagerij perfect op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt en (inclusief beschermfolie) snel bij u thuis bezorgd & dit alles voor een scherpe online prijs!

Vensterbank marmercomposiet - Wit - Gepolijst - 1,2 cm dik - OP MAAT
MAT afgewerkt!
Vensterbank marmercomposiet - Wit - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank marmercomposiet - Wit - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
MAT afgewerkt!
Vensterbank marmercomposiet - Wit - Gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Vensterbank marmercomposiet - Wit - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
Vensterbank marmercomposiet - Bianco wit - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Vensterbank marmercomposiet - grijs - gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Oogt vrij mat
Vensterbank marmercomposiet - Arduin look (donker) - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Oogt vrij mat
Vensterbank marmercomposiet - Arduin look (donker) - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT

Een marmercomposiet venstertablet op maat, direct uit eigen zagerij!

Alle marmercomposiet vensterbanken worden - speciaal voor u op bestelling - op maat vervaardigd. Dit doen ons vaste team ervaren vakmannen, in onze eigen natuursteen zagerij - voorzien van alle moderne apparatuur - met zorg, plezier & liefde voor het vak. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij er alles aan doen om u te voorzien van een perfect passende marmercomposiet venstertablet! 

Heeft u uw keuze gemaakt voor een specifieke composiet vensterbank, dan kunt u op de detailpagina van deze vensterbank de afmetingen (breedte & lengte), zaagsnede & de afwerking van de zijkanten eenvoudig selecteren. Uiteraard wordt de prijs van uw marmer composiet vensterbank op maat direct berekend & getoond, wel zo prettig! 

Meer informatie over marmercomposiet. 

Marmercomposiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen marmer. De verhouding van het marmer binnen het composiet is ongeveer 95%. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het marmercomposiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde gepolijst wordt.

Het eindresultaat is een kwalitatief eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Marmer composiet is tegenwoordig erg populair voor het vervaardigen van binnen vensterbanken / venstertabletten en binnendorpels, maar ook als meubelblad / bovenblad voor bijv. tv-meubels. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een luxe uitstraling biedt marmercomposiet een ongekende keuze op het gebied van kleur. Andere voordelen van marmercomposiet ten opzichte van 'echt' natuursteen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), duurzaam, onderhoudsvriendelijk & prijstechnisch voordelig(er).

Gaat u voor de mooie look & de praktische voordelen van composiet - waarbij de vensterbank niet of nauwelijks belast gaat worden - dan is marmercomposiet een geschikte (en voordelige!) optie. Is er wel sprake van (actieve) belasting & gebruik - waarbij de kans op slijtage, krassen, etc. groot is - adviseren wij een kwartscomposiet vensterbank, zeker ook in vochtige omstandigheden. Bekijk hier onze collectie vensterbanken van kwartscomposiet >>