Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Paaldeksel graniet - Granieten paalkap / paalmuts - Penant / Pilaar afdekker - OP MAAT

Een granietpaaldeksel bestelt u - in de door u gewenste maatvoering (tot op de millimeter) op maat - bij COMPOSIETvakman.be: de online natuursteen specialist! Met een paaldeksel - ook wel paalkap, paalmuts & pilaar-, penant- en paalafdekker genoemd - van graniet voorziet u uw tuin van een stijlvol & luxe accent. Met een gerichte collectie nero assoluto granieten paaldeksels, zowel gezoet als gevlamd verkrijgbaar, is de kans groot dat u bij ons slaagt. Uiteraard vindt u ook nero assoluto muurafdekkers, zodat u uw tuinmuur in 1 lijn kunt voorzien van een prachtige granieten muur & paalafdekking, voor een stijlvol geheel. Uw graniet paaldeksel maken onze vakmennen - in eigen zagerij - met zorg & liefde voor het vak op maat. 

Paaldeksel vlak nero assoluto graniet - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Paaldeksel vlak nero assoluto graniet - Gevlamd - 2 cm dik - OP MAAT
Paaldeksel vlak nero assoluto graniet - Gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Paaldeksel vlak nero assoluto graniet - Gevlamd - 3 cm dik - OP MAAT

Paalafdekkers van graniet: Stijlvol, met een luxe accent. 

Een paalafdekker van graniet is - naast enorm praktisch - oogt daarnaast ook zeer stijlvol, waarbij u echt een luxe accent aan uw tuin toevoegt. Nero assoluto graniet - ook wel absolute black & zwarte graniet genoemd - is een prachtige graniet soort met een homogene structuur en een donkere (zwarte!) kleurtint. Hierbij kunt u kiezen voor een gezoete afwerking (satijnglans), of een gebrande afwerking (ruwe structuur). Maar ook de praktische voordelen van een granieten penant / pilaar afdekker zijn belangrijk: U beschermt de onderliggende pilaar (of een ander element) tegen water en vocht, maar ook tegen beschadigingen. Veelal wordt een paaldeksel gebruikt voor gemetselde palen die onderdeel zijn van een muur, maar er zijn legio andere toepassingen mogelijk. Uiteraard kunt u ook de granieten muurafdekkers - op maat - bestellen bij COMPOSIETvakman.be: voor een stijlvol afgewerkte tuinmuur!  Houdt er rekening mee dat de paaldeksel altijd 'uit moet steken' t.o.v. de paal, wij adviseren circa 2,5 cm oversteek rondom. Hierbij zorgt u voor een optimale afwatering.