Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Buitendorpel composiet - Vlakke (renovatie) deurdorpel voor buiten van marmercomposiet - OP MAAT

Een composiet dorpel voor buiten bestelt u eenvoudig & voordelig online bij COMPOSIETvakman.be! Wij bieden een gericht assortiment vlakke deurdorpels van marmercomposiet, ideaal voor renovatie doeleinden. Marmercomposiet dorpels worden steeds vaker buiten gebruikt, bekende voorbeelden zijn holonite en buvex dorpels. Met onze composiet buitendeur dorpels is de prachtige luxe uitstraling van de "zwarte steen" voor buiten nu nog betaalbaarder. Houd wel rekening met de gevoeligheid van marmercomposiet (krassen en vlekken) en verkleuringen. Als u de mooie zwarte kleur van de deurdorpel wilt behouden, gebruik dan onze blauwsteen olie. Elke composiet buitendorpel wordt op maat gemaakt in onze eigen natuursteen zagerij, altijd de juiste buitendorpel die bij uw wensen past dus!

Donkere composiet buitendorpels.

Tegenwoordig zijn donkere steenaccenten bij huiseigenaren erg populair, omdat ze een visueel opvallend element toevoegen aan elke gevel. Deze trend is terug te zien in veel verschillende delen van het exterieur, waaronder buitendorpels, raamdorpels, paaldeksels, muurdekstenen & gevelplinten. Traditioneel zijn er twee natuursteenvarianten: zwart graniet en donkergezoete blauwe steen / Arduin. Als extra optie is er nu een marmercomposiet dorpel met donkere arduin look verkrijgbaar.

Graniet is het meest hoogwaardige materiaal, gevolgd door blauwsteen / arduin en marmercomposiet. Beide materiaalsoorten zijn relatief gevoelig voor vlekken en krassen. De kleur van de marmercomposiet deurdorpel wordt geleidelijk helderder bij gebruik buitenshuis. Dit is vergelijkbaar met het effect van het weer op (donkere) gezoete blauwsteen deurdorpels. Houdt u van de donkere kleur van uw dorpel en wilt u deze graag behouden, dan kunt u het composiet regelmatig opfrissen met blauwsteen olie.