Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
 • Lorem ipsum

Marmercomposiet - OP MAAT - bij COMPOSIETvakman.be.

Hier vindt u de volledige marmercomposiet collectie van COMPOSIETvakman.be. Of u nu op zoek bent naar een marmercomposiet vensterbank, marmercomposiet dorpel, marmercomposiet plinten, of marmercomposiet meubelbladen, bij COMPOSIETvakman.be slaagt u altijd. Met een prachtige collectie marmercomposiet kleuren (op voorraad!), eigen zagerij & team vakmannen, vervaardigen wij uw bestelling - volledig in eigen beheer - perfect op maat. Marmer composiet bestelt u - voordelig online - bij COMPOSIETvakman.be!

Blad marmercomposiet - Wit - gepolijst - 1,2 cm dik - OP MAAT
MAT afgewerkt!
Blad marmercomposiet - Wit - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Blad marmercomposiet - Wit - gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
MAT afgewerkt!
Blad marmercomposiet - Wit - Gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Blad marmercomposiet - Wit - gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
Blad marmercomposiet - Bianco wit - gepolijst - 1,2 cm dik - OP MAAT
Blad marmercomposiet - Bianco wit - gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Blad marmercomposiet - Marmerlook wit - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Blad marmercomposiet - Crema marfil look - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Blad marmercomposiet - Licht grijs - gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Blad marmercomposiet - grijs - gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Oogt vrij mat
Blad marmercomposiet - Arduin look (donker) - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Oogt vrij mat
Blad marmercomposiet - Arduin look (donker) - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
Dorpel marmercomposiet - Wit - Gepolijst - 1,2 cm dik - OP MAAT
MAT afgewerkt!
Dorpel marmercomposiet - Wit - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Dorpel marmercomposiet - Wit - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
MAT afgewerkt!
Dorpel marmercomposiet - Wit - Gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Dorpel marmercomposiet - Wit - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
Dorpel marmercomposiet - Bianco wit - Gepolijst - 1,2 cm dik - OP MAAT
Dorpel marmercomposiet - Bianco wit - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Dorpel marmercomposiet - Marmerlook wit - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Dorpel marmercomposiet - Licht grijs - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Dorpel marmercomposiet - grijs - gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT

Meer informatie over Marmercomposiet.

Marmercomposiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen marmer. De verhouding van het marmer binnen het composiet is ongeveer 95%. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het marmercomposiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde gepolijst wordt.

Het eindresultaat is een kwalitatief eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Marmer composiet is tegenwoordig erg populair voor het vervaardigen van binnenvensterbanken / venstertabletten en binnendorpels, maar ook als meubelblad / bovenblad voor bijv. tv-meubels. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een luxe uitstraling biedt marmercomposiet een ongekende keuze op het gebied van kleur. Andere voordelen van marmercomposiet ten opzichte van 'echt' natuursteen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), duurzaam, onderhoudsvriendelijk & prijstechnisch voordelig(er).

Gaat u voor de mooie look & de praktische voordelen van composiet - waarbij de gewenste toepassing niet of nauwelijks belast gaat worden - dan is marmercomposiet een geschikte (en voordelige!) optie. Is er wel sprake van (actieve) belasting & gebruik - waarbij de kans op slijtage, krassen, etc. groot is - adviseren wij kwartscomposiet, zeker ook in vochtige omstandigheden. 

Tips voor onderhoud & reiniging marmercomposiet. 

Allereerst een "kort & krachtige" omschrijving van de materiaalsoort marmercomposiet: Marmercomposiet is onderhoudsvriendelijk, maar wel relatief gevoelig (t.o.v. kwartscomposiet), waaronder krasgevoelig, vlekgevoelig, zuurgevoelig, en gevoelig voor warmte / hitte. Onderstaand vindt u een aantal belangrijke tips met het oog op het voorkomen van schade / vlekken en het reinigen van marmer-composiet:

 • Let er goed op dat vloeistoffen niet te lang op het marmercomposiet-oppervlak blijven liggen, deze kunnen hierbij namelijk in het materiaal "trekken".
 • Voor het periodiek schoonmaken van marmercomposiet kunt u het beste een eenvoudige vaatdoek, of vochtige langharige microvezeldoek gebruiken, in combinatie met een neutraal residuvrij kleurloos schoonmaakproduct. De meest voorkomende vlekken kunt u hiermee eenvoudig verwijderen.
 • Voor grovere / hardnekkige vlekken adviseren wij enkel materialen die zuur- en vetvrij zijn. Mocht het marmercomposiet in aanraking gekomen zijn met schadelijke materialen, verwijder dit dan zo snel mogelijk met (veel) water en een vochtige doek. Droog het marmercomposiet vervolgens met keukenpapier. 
 • Gebruik geen 'agressieve reinigingsmiddelen', zoals ontvetters en bleekmiddel op marmercomposiet.
 • Gebruik geen reinigingsmiddelen die bleekmiddel, ammoniak, marmermeel, of een hoge alkaline waarde bevatten.
 • Gebruik geen reinigingsmiddelen met een PH waarde hoger dan 10.
  Zorg ervoor dat het marmercomposiet niet in aanraking komt met agressieve chemicaliën - die ook in diverse ovenreinigers en ontstoppers voor komen -, deze kunnen blijvende schade in het marmercomposiet realiseren. Vermijd ook contact met trichloorethaan, methyleenchloride en verfstripper.
 • Marmercomposiet kan geen hoge temperaturen verdragen, stel marmercomposiet dus nooit bloot aan warmtebronnen, dit kan blijvende schade veroorzaken.
  Marmercomposiet is niet geschikt voor buiten, verwerk het dus alleen binnenshuis.