• Lorem ipsum

Marmercomposiet - OP MAAT - bij COMPOSIETvakman.be.

Hier vindt u de volledige marmercomposiet collectie van COMPOSIETvakman.be. Of u nu op zoek bent naar een marmercomposiet vensterbank, marmercomposiet dorpel, marmercomposiet plinten, of marmercomposiet meubelbladen, bij COMPOSIETvakman.be slaagt u altijd. Met een prachtige collectie marmercomposiet kleuren (op voorraad!), eigen zagerij & team vakmannen, vervaardigen wij uw bestelling - volledig in eigen beheer - perfect op maat. Marmer composiet bestelt u - voordelig online - bij COMPOSIETvakman.be!

[SPLIT]

Meer informatie over Marmercomposiet.

Marmercomposiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen marmer. De verhouding van het marmer binnen het composiet is ongeveer 95%. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het marmercomposiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde gepolijst wordt.

Het eindresultaat is een kwalitatief eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Marmer composiet is tegenwoordig erg populair voor het vervaardigen van binnenvensterbanken / venstertabletten en binnendorpels, maar ook als meubelblad / bovenblad voor bijv. tv-meubels. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een luxe uitstraling biedt marmercomposiet een ongekende keuze op het gebied van kleur. Andere voordelen van marmercomposiet ten opzichte van 'echt' natuursteen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), duurzaam, onderhoudsvriendelijk & prijstechnisch voordelig(er).

Gaat u voor de mooie look & de praktische voordelen van composiet - waarbij de gewenste toepassing niet of nauwelijks belast gaat worden - dan is marmercomposiet een geschikte (en voordelige!) optie. Is er wel sprake van (actieve) belasting & gebruik - waarbij de kans op slijtage, krassen, etc. groot is - adviseren wij kwartscomposiet, zeker ook in vochtige omstandigheden.