Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Composiet blad / tablet - Composietsteen werkblad - Kunststeen meubelblad - OP MAAT

Een composiet werkblad / blad / tablet - op maat gemaakt - bestelt u eenvoudig & voordelig online bij COMPOSIETvakman.be; de online composiet specialist! In uw zoektocht naar een speciaal composiet 'bovenblad' voor een uniek meubelstuk, is de kans groot dat u slaagt bij COMPOSIETvakman.be. Met een ruime collectie bladen / tabletten van composiet - die u in een afmeting naar wens kunt bestellen - vindt u bij ons een passend blad voor iedere toepassing. Of u nu op zoek bent naar een voordelig marmercomposiet tablet voor uw TV-meubel, of juist een hittebestendig & oersterk kwartscomposiet blad voor uw haardmeubel, wij hebben wat u zoekt! Selecteer de gewenste composiet soort, kies de kleur, vul de maten in, kies de gewenste afwerking & rond uw bestelling eenvoudig af. Houd er rekening mee dat onze composiet bladen niet dragend zijn en altijd op een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) ondergrond toepast moeten worden. 

Altijd een composiet werkblad op maat!

Een werkblad / meubelblad van composiet (voor binnen) wordt bij COMPOSIETvakman.be altijd op maat vervaardigd, op bestelling wel te verstaan. Met een unieke collectie tabletten van composiet, is de kans groot dat u een kleur(tint) vindt die bij uw wensen past. Op de productpagina kunt u kiezen voor de meest populaire breedtematen, of een breedte op maat. Vervolgens kunt u de lengte invullen en de exacte prijs van uw 'werkblad op maat' wordt direct getoond! 

Naast de afmeting kunt u kiezen uit diverse zaagsnedes & afwerkingen van de zijkanten. Standaard gaan wij ervan uit dat uw composieten werkblad 'recht gezaagd' wordt (rechthoekig van vorm is) en 3 zijkanten netjes worden afgewerkt. Maar andere mogelijkheden kunt u eenvoudig - met 1 muisklik - selecteren. De prijs van uw composiet blad op maat wordt vervolgens direct berekend & vertoond, wel zo prettig. Rond uw bestelling eenvoudig & veilig online af, dan gaan onze vakmannen - in eigen zagerij - zo snel mogelijk aan de slag om uw composiet meubelblad op maat te realiseren. 

Meubelbladen van composiet, voor ieder wat wils!

Een perfect passend composiet blad - voor een specifiek meubel(stuk), of andere toepassing - voor een uniek & stijlvol eindresultaat! Composiet bladen zijn enorm sfeervol en gewild als interieurobject voor een enorme hoeveelheid aan toepassingen. Naast onze collectie vensterbanken & dorpels, kregen wij steeds vaker de vraag naar composiet meubelbladen met grote(re) afmetingen. En dat begrijpen wij wel! Wat dacht u van een marmercomposiet blad voor een mooie kast, salontafel, of TV-meubel? Of een tablet van kwartscomposiet voor een stoer haardmeubel, luxe keukeneiland, of stijlvol badmeubel? 
Wat uw wensen voor een bijzonder werkblad / meubelblad ook zijn, met composiet slaagt u praktisch altijd! 

Een marmer-, of quarts composiet tablet?

Bent u op zoek naar een mooi & voordelig meubelblad dat niet actief gebruikt gaat worden, dan is marmer composiet ideaal geschikt. Marmercomposiet meubelbladen worden met name gebruikt voor TV-meubels, dressoirs, kasten & salontafels. Oftewel meubelstukken die niet veel & in 'normale omstandigheden' gebruikt worden. Marmercomposiet is qua basismateriaal op het gebied van kwaliteit vergelijkbaar met marmer. Vaak wordt er gekozen voor marmercomposiet in het geval een bestaand meubelstuk 'gepimpt' wordt. DAarnaast is het verfraaien van een 'simpel' meubelstuk - denk aan diverse lijnen van ikea - met een composiet blad erg populair, waarbij marmercomposiet bladen mooi & voordelig zijn. 

Gaat het werkblad actief belast worden, of is het blad onderhevig aan specifieke omstandigheden, zoals bijv. hoge temperaturen bij een haardmeubel, of veel vocht bij een wastafelmeubel? Dan adviseren wij een composiet meubelblad van kwartscomposiet. Kwartscomposiet - qua basismateriaal op het gebied van kwaliteit vergelijkbaar met graniet - is oersterk, duurzaam, kras- & slijtvast en onderhoudsvriendelijk. 

Waar u uiteindelijk ook voor kiest, bij COMPOSIETvakman.be bent u verzekerd van prachtige composieten tabletten voor een uniek meubelsteuk, altijd op maat gemaakt & snel in huis!