Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Blad / tablet natuursteen - Natuurstenen werkblad / meubelblad - OP MAAT

Een natuursteen blad / tablet / werkblad bestelt u online bij COMPOSIETvakman.be: de online specialist voor natuursteen maatwerk! Met een blad van natuursteen kiest u voor een levendig & uniek (boven)blad, voor een sfeervol interieur object. Gaat u voor een sfeervol werkblad van blauwe steen, een stijlvol granieten werkblad, of een luxe marmeren werkblad? Altijd een meubelblad van natuursteen die past bij uw wensen. Er wordt steeds vaker gekozen voor een bovenblad van natuursteen. Zo zijn haardmeubels met een stijlvol blad van graniet, hippe TV meubels met een stoer arduin blad, of klassieke dressoirs met een marmeren blad enkele populaire voorbeelden van unieke interieur objecten met onze natuursteen tabletten! Ieder blad wordt - in eigen zagerij - op maat vervaardigd, secuur afgewerkt & snel & zorgvuldig bij u thuis afgeleverd! 

Een natuursteen werkblad, of toch composiet?

Twijfelt u tussen een werkblad van natuursteen, of een composiet werkblad? Dat is - in de meeste gevallen - echt een keuze die afhankelijk is van persoonlijke smaak & voorkeuren. In het geval van een natuursteen blad kiest u bewust voor een unieke kleur, structuur en tekeningen / accenten die zorgen voor een levendig, natuurlijk en sfeervol tablet.  Iedere natuursteen soort en tevens ook bewerking (oppervlakte afwerking) heeft haar eigen unieke look. Dit alles maakt een meubelstuk incl. natuursteen bovenblad uniek in haar soort. 

Wanneer we natuursteen vergelijken met composiet, is het vooral de onderhoudsvriendelijkheid, de mogelijkheid van een 'egale kleur / kleurtint', maatvastheid en - in het geval van kwartscomposiet - de extreme duurzaamheid & kras / slijt vastheid, die als voordeel van composiet aangestipt kunnen worden. Het voordeel van bijv. een marmerlook kwartscomposiet blad is dat u ook voor een haardmeubel die bijzondere marmerlook toe kunt voegen (echt marmer is niet hittebestendig), ditzelfde geldt voor de kwartscomposiet arduinlook.