Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Blad / tablet blauwe steen - Werkblad arduin - Meubelblad blauwsteen / Belgisch hardsteen - OP MAAT

Een prachtig blad / werkblad / tablet van blauwe steen / arduin bestelt u eenvoudig & voordelig online bij COMPOSIETvakman.be. Wij zijn gespecialiseerd in de echte Belgische blauwsteen uit Henegouwen, een bijzonder sfeervolle natuursteen voor een stijlvol interieur object. Gaat u voor een stoer accent met een licht gezoet meubelblad, of voor een bijzondere combinatie tussen stijlvol & sfeervol met onze donkergezoete arduin werkbladen? Waar u ook voor kiest, ieder blad / tablet van blauwsteen betreft een maatwerk product dat wij - perfect op maat - in de door u gewenste afmeting vervaardigen. 

Blad blauwe steen - Licht gezoet arduin - 2 cm dik - OP MAAT
Blad arduin - Donker gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Blad blauwe steen - Licht gezoet arduin - 3 cm dik - OP MAAT
Blad arduin - Donker gezoet - 3 cm dik - OP MAAT

Een uniek meubel met een (boven)blad van blauwe steen.

Met een blauwsteen meubelblad kiest u voor een natuursteen blad van hoogwaardige kwaliteit met een natuurlijke uitstraling & een optimale prijs - kwaliteit verhouding. Of u nu gaat voor die kenmerkende blauwgrijze kleurtint van (licht) gezoet blauwe steen, of de antraciete kleurtint van donkergezoet arduin, bij ons bent u verzekerd van hoogwaardig materiaal (de echte Belgische hardsteen uit Henegouwen) voor een scherpe (online) prijs.

Onze arduin tabletten worden - naast vensterbanken & dorpels voor binnen & buiten - steeds vaker gebruikt voor het verfraaien van een meubel(stuk), of voor een specifiek interieur object, denk hierbij bijvoorbeeld aan het afdekken van vrijstaande muur / kolom. In uw zoektocht naar een uniek TV-meubel is de combinatie tussen een 'strak' wit of zwart Ikea meubel met een sfeervol arduin blad bijvoorbeeld erg populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en bij COMPOSIETvakman.be bestelt u een blauwe steen blad eenvoudig online in een afmeting op maat (tot op de millimeter!), altijd een passend arduin blad voor uw meubel dus! 

Een werkblad van arduin, licht- of donkergezoet?

U heeft de keuze uit een licht gezoet arduin blad - met die prachtige kenmerkende blauwgrijze kleurtint - en een donkergezoet arduin tablet, met een levendige antraciet kleurtint. De kleur verschilt natuurlijk enorm, echter is de afwerking in principe gelijk. Beide varianten worden gezoet afgewerkt, waarbij de kleurgradatie wordt gerealiseerd door een verschil in korrelgrootte tijdens het schuurproces van het Belgisch hardsteen. Voor welke van de 2 varianten u ook kiest, bij COMPOSIETvakman.be ontvangt u altijd een topkwaliteit arduin werkblad, perfect op maat gezaagd!