Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Vensterbank composiet- Venstertablet composietsteen - Raamtablet kunststeen

Een composiet vensterbank / venstertablet bestelt u bij COMPOSIETvakman.be snel en voordelig online. Wij hebben een prachtige collectie composiet vensterbanken samengesteld met een grote keuze op het gebied van kleur, stijl & uitstraling. Deze kunt u allemaal - eenvoudig & voordelig online - op maat bestellen, wel zo prettig! Uiteraard heeft u hierbij de keuze uit marmer composiet en kwartscomposiet, ook wel quarts en/of quartz composiet genoemd. Met een marmercomposiet vensterbank kiest u voor een optimale prijs - kwaliteit verhouding. Gaat u voor 'het beste van het beste', dan is een kwartscomposiet vensterbank de juiste keuze. Voor welke soort composiet u uiteindelijk ook kiest, iedere composiet venstertablet wordt in onze eigen zagerij vakkundig op maat gezaagd, secuur afgewerkt, goed verpakt en snel bij u thuis bezorgd!

Een composiet vensterbank, marmercomposiet of kwartscomposiet?

In het geval van vensterbanken / venstertabletten voor binnen wordt veelal gekozen voor marmercomposiet en dit heeft met name te maken met het prijsniveau dat een stuk lager ligt. Zowel marmercomposiet als kwartscomposiet bieden beide veel van dezelfde voordelen, echter is kwartscomposiet harder, sterker, krasvast, slijtvast, extreem onderhoudsvriendelijk en beter bestand tegen actieve belasting & vocht. Omdat een venstertablet voor binnen in de meeste gevallen niet tot nauwelijks belast wordt, is marmercomposiet prijstechnisch gezien vaak de meest interessante optie. Gaat uw vensterbank wel (actief) belast worden, of wilt u gewoon het beste van het beste, dan is kwartscomposiet (quarts / quartz) zeker het overwegen waard!

Venstertabletten van composiet op maat. 

Met een gericht assortiment composiet vensterbanken voor binnen - die wij in eigen natuursteenzagerij op maat vervaardigen - slaagt u bij ons altijd! Een composiet vensterbank / venstertablet kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bij ons vindt u een unieke collectie composiet venstertabletten, met een grote diversiteit op het gebied van kleuren, kleurtinten en stijlen; Van een moderne witte composiet vensterbank - en toegankelijk grijs, of stijlvol zwart - tot trendy zwart marmerlook & een sfeervolle hardsteenlook. Binnen onze collectie composiet binnen raamtabletten slaagt u echt altijd! 

Heeft u uw keuze gemaakt voor een specifieke composiet vensterbank, dan kunt u op de detailpagina van deze vensterbank de afmetingen (breedte & lengte), zaagsnede & de afwerking van de zijkanten eenvoudig selecteren. Uiteraard wordt de prijs van uw vensterbank op maat - a.d.h.v. uw keuzes - automatisch berekend & direct vertoond, wel zo prettig! 

Alle composiet vensterbanken worden dan ook op maat vervaardigd en daar zijn wij trots op! In onze eigen natuursteen zagerij wordt uw composiet venstertablet / raamtablet met vakmanschap, zorg & plezier op maat gemaakt: Altijd een passende composiet vensterbank bij COMPOSIETvakman.be! 

Meer informatie over composiet. 

Composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen natuursteen, waarbij de verhouding van het natuursteen binnen het composiet ongeveer 95% is. In het geval van marmercomposiet betreft dit fijngemalen marmer en in het geval van kwartscomposiet betreft dit fijngemalen kwarts. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het composiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde gepolijst wordt.

Het eindresultaat is een kwalitatief eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Marmer composiet is erg populair voor het vervaardigen van binnen vensterbanken / venstertabletten. Kwartscomposiet is erg populair voor keukenbladen / aanrechtbladen & meubeltabletten, maar wordt daarnaast ook steeds vaker gebruikt voor venstertabletten & dorpels (voor binnen). 

Marmercomposiet biedt - t.o.v. echt natuursteen - naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding, een ongekende keuze op het gebied van kleuren & kleurtinten. Andere voordelen van marmercomposiet ten opzichte van 'echt' natuursteen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), duurzaam, onderhoudsvriendelijk & prijstechnisch voordelig(er). 

Wanneer we kwartscomposiet vergelijken met marmer composiet, dan is kwartscomposiet kwalitatief hoogwaardig, waarbij de voordelen o.a. maximale hardheid, slijtvast, krasvast, duurzaam & extreem onderhoudsvriendelijk zijn. 

Gaat u voor de mooie look & de praktische voordelen van composiet - waarbij de gewenste toepassing niet of nauwelijks belast gaat worden - dan is marmercomposiet een geschikte (en voordelige!) optie. Is er wel sprake van (actieve) belasting & gebruik - waarbij de kans op slijtage, krassen, etc. groot is - adviseren wij kwartscomposiet, zeker ook in vochtige omstandigheden.