Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Muurdeksteen natuursteen - Natuurstenen muurkap / muurafdekker - Arduin & graniet

Een natuursteen muurdeksteen / muurkap / muurafdekker bestelt u - in een afmeting op maat - eenvoudig online bij COMPOSIETvakman.be. Of u nu kiest voor een graniet muurdeksteen, of een blauwe steen muurdeksteen, bij ons vindt u altijd een deksteen voor een luxe afgewerkte tuinmuur! Wanneer u uw tuin wenst te voorzien van een stijlvol & luxe accent zijn muurdekstenen van natuursteen een bijzondere optie. Gaat u voor de sfeervolle grijstint van blauwsteen, of de stijlvolle en luxe ogende zwarttint van nero assoluto graniet? Welk type ook het beste bij uw wensen past, wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige muurafdekker, in eigen zagerij op maat vervaardigd & snel bij u thuis bezorgd! 

Natuursteen muurafdekkers: Arduin of graniet?

In uw zoektocht naar een passende natuursteen muurafdekker heeft u bij COMPOSIETvakman.be de keuze uit arduin (blauwe steen) en graniet (nero assoluto). Gaat u voor sfeervol blauwgrijs, of stijlvol zwart? Voor al onze 'buitenproducten' van natuursteen, waaronder - naast muurdekstenen - ook paaldeksels, raamdorpelsbuitendorpels & gevelplinten hebben wij bewust gekozen voor deze twee topkwaliteit natuursteen soorten. Zowel arduin & graniet zijn ideaal geschikt zijn voor buitengebruik en daarnaast kunnen wij hiermee ook direct de twee meest populaire kleurtinten voor muurdekstenen - grijs & zwart - aanbieden.

Hoe breed moet mijn muurkap / muurdeksel zijn?

Houdt er rekening mee dat de muurdeksel normaal gesproken iets breder is dan het onderliggende element. Aan de lange zijden zijn onze muurafdekkers voorzien van een waterhol (links & rechts). Dit zorgt ervoor dat het vocht van de muur afloopt - en dus niet in - op en/of onder de muur terecht kan komen. Wenst u een 'eindstuk' met - naast links & rechts - ook een waterhol aan de zijkant? Dit kunt u eenvoudig online (mee)bestellen (binnen de stap 'afwerking van de zijkanten'), wel zo handig!