Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Blad / tablet marmer - Bianco carrara (wit) marmeren werkblad / meubelblad - Op maat!

Een blad / werkblad / tablet van marmer - in een afmeting op maat - bestelt u voordelig & eenvoudig online bij COMPOSIETvakman.be. Marmer is populair & trendy, of je nu op zoek gaat naar een nieuwe badkamer, keuken, toilet, marmer & de 'marmerlook' is hip! Bij COMPOSIETvakman.be vindt u een gerichte collectie (meubel/werk)bladen van Bianco Carrara marmer - de meest bekende 'wit marmer' voor interieur toepassingen - zowel gezoet als gepolijst afgewerkt. Binnen de categorie natuursteen bladen op maat staat marmer garant om een stijlvolle uitstraling met een luxe accent, ideaal geschikt als 'bovenblad' voor een uniek TV-meubel, salontafel en/of dressoir! In onze eigen natuursteen zagerij wordt uw marmeren werkblad met precisie & zorg op maat gezaagd, wel zo prettig!

Blad bianco carrara marmer - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Blad bianco carrara marmer - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Blad bianco carrara marmer - Gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Blad bianco carrara marmer - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT

Een marmeren werkblad: Stijlvol & luxe.

Onze marmeren werkbladen worden veelvuldig gebruikt als 'verfraaiing' van TV-meubels, salontafels, kasten & dressoirs. Bent u op zoek naar een stijlvol meubelblad dat niet actief gebruikt / structureel belast gaat worden, dan is een blad van bianco carrara (wit) marmer ideaal geschikt. Marmer staat namelijk niet bekend om haar slijtvaste & krasvaste karakter, dus voor bijv. een keukeneiland is marmer niet de juiste keuze. Bent u op zoek naar een werkblad voor actieve belasting & gebruik, of zoekt u naar een hittebestendig & vochtbestendig blad / tablet, dan adviseren wij graniet, of een werkblad van kwartscomposiet. Voor welk materiaal u ook kiest, houd er rekening mee dat onze bladen niet dragend zijn en altijd op een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) ondergrond toepast moeten worden. 

TIP: Bekijk zeker even onze marmerlook bladen van composiet! Ideaal voor als u die marmerlook heel mooi vind, maar wel op zoek bent naar de voordelen van composiet. Bijkomend voordeel is dat we ook marmerlooks hebben in verschillende kleuren, waaronder - naast wit - ook zwart en grijs!