Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Muurdeksteen graniet - Granieten muurkap / muurafdekker - OP MAAT

Graniet muurdekstenen / muurafdekkers / muurkappen bestelt u - eenvoudig online - bij COMPOSIETvakman.be; de online natuursteen specialist. Een muurdeksteen van graniet is - naast extreem duurzaam - ook nog eens een stijlvol & luxe accent. Een bijzondere optie voor een tuinmuur die gezien mag worden! Of u nu gaat voor de klassieke look van gezoet graniet, of het stoere accent van gevlamd / gebrand graniet, wij zorgen ervoor dat u een natuursteen muurafdekker op maat ontvangt. Op bestelling wordt uw granieten muurkap - in eigen zagerij - vervaardigd, afgewerkt & snel bij u thuis bezorgd. 

Muurdeksteen vlak nero assoluto graniet - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Muurdeksteen vlak nero assoluto graniet - Gevlamd - 2 cm dik - OP MAAT
Muurdeksteen vlak nero assoluto graniet - Gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Muurdeksteen vlak nero assoluto graniet - Gevlamd - 3 cm dik - OP MAAT

Muurafdekkers van zwart graniet, voor een bijzondere tuinmuur.

Bent u op zoek naar een bijzondere tuinmuur met luxe uitstraling, dan zijn zwart granieten muurkappen zeker het overwegen waard. Met onze muurdekstenen van nero assoluto graniet kiest u voor oersterk, degelijk, duurzaam & onderhoudsvriendelijk, maar ook met een stijlvolle look en luxe accent. Nero assoluto graniet - ook wel absolute black & zwarte graniet genoemd - is een prachtige graniet soort met een homogene structuur en een donkere (zwarte!) kleurtint. Hierbij kunt u kiezen voor een gezoete afwerking (satijnglans), of een gebrande afwerking (ruwe structuur). Voor een stijlvolle tuinmuur - die mooi is & ook lang mooi blijft - is een granieten muurafdekking een prachtige optie.