Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Vensterbank natuursteen - Natuurstenen venstertablet / raamtablet binnen - op maat

Een natuursteen vensterbank / venstertablet op maat kopen doet u voordelig & snel bij COMPOSIETvakman.be! Wij bieden een prachtige collectie vensterbanken van natuursteen, waaronder prachtig Bianco Carrara marmer vensterbanken, topkwaliteit levendige blauwe steen vensterbanken - ook wel arduin en Belgisch hardsteen genoemd - en diverse soorten oersterke & stijlvolle graniet vensterbanken. Naast prachtige natuursteen soorten van hoogwaardige kwaliteit, staan wij garant voor kwalitatief maatwerk, scherpe (online) prijzen & een snelle levering. Met een eigen natuursteen zagerij zorgen wij altijd voor een prachtige vensterbank natuursteen, die secuur wordt afgewerkt door onze ervaren vakmannen; Met zorg & liefde voor het vak!

Soorten natuursteen venstertabletten. 

Bij COMPOSIETvakman.nl vindt u een uitgebreide collectie natuursteen venstertabletten / raamtabletten - voor binnen - waarbij verschillende natuursteen soorten en afwerkingen mogelijk zijn. Voor welke specifieke natuursteen soort u ook kiest, bij COMPOSIETvakman.be bent u verzekerd van een prachtige vensterbank op maat, met een natuurlijke & levendige uitstraling, uniek in haar soort. Onderstaand een overzicht van de verschillende natuursteen vensterbanken:

Blauwe steen (arduin). 

Een van de meest populaire natuursteen soorten voor een sfeervolle vensterbank; Blauwe steen. Er zijn veel 'soorten' blauwsteen / hardsteen en veel stenen die hier op lijken en/of gelijksoortige kenmerken hebben. Vandaar dat wij hier een duidelijke keuze in hebben gemaakt: Bij COMPOSIETvakman.be vindt u alleen de 'echte' blauwe steen uit Henegouwen. Met haar prachtige structuur en kenmerkende kleurtint is dit simpelweg de mooiste hardsteen. U kunt kiezen voor (licht / blauw) gezoet Belgisch hardsteen, met die kenmerkende blauwgrijze kleurtint, of de antraciete kleurtint van donkergezoet Belgisch hardsteen. In uw zoektocht naar een passende natuurstenen vensterbank, is een maatwerk venstertablet van blauwe steen zeker het overweggen waard!

Graniet (Nero Assoluto, Impala & Steel Grey)

Een natuursteen vensterbank die duurzaamheid & onderhoudsvriendelijkheid combineert met stijl. Graniet is een oersterke natuursteen soort met prachtige donkere kleurtinten en levendige tekeningen, maar is vooral ook extreem duurzaam, krasbestendig, hittebestendig, zuurbestendig en stoot- en slijtvast. Binnen de categorie natuursteen vensterbanken van graniet heeft u bij ons de keuze uit drie graniet soorten; Nero Assoluto (Absolute Black), Impala en Steel Grey. Alle natuurstenen vensterbanken van graniet zijn gepolijst (hoogglans) afgewerkt verkrijgbaar. Nero Assoluto en Impala graniet zijn beide ook verkrijgbaar met een gezoet oppervlakte - dit houdt in glad met een satijnglans -  en anticato / gevlamd, wat resulteert in een ruw oppervlak (met structuur). Steel Grey is daarnaast ook verkrijgbaar met prachtige leather (lederlook) afwerking, voor een natuursteen vensterbank met een mooi reliëf. Wanneer u gaat voor topkwaliteit met een luxe & stijlvolle look, is een natuursteen vensterbank van graniet zeker het overwegen waard! 

Bianco Carrara marmer.

Een natuursteen vensterbank met stijl, luxe, elegantie... marmer heeft het allemaal en is daarnaast ook nog eens tijdloos & geschikt voor zowel een modern als een klassiek interieur. Bij COMPOSIETvakman bestelt u mooie natuursteen vensterbanken van Bianco Carrara marmer zowel gezoet (satijnglans) als gepolijst (hoogglans) afgewerkt. Bianco Carrara, ook wel 'wit marmer' genoemd is de meest bekende marmer soort. Met de mooie witte basiskleur en grijze aderen bent u altijd verzekerd van een unieke natuursteen vensterbank.

Natuursteen VS composiet.

Twijfelt u tussen een natuursteen vensterbank en composiet vensterbank? Dan is het goed om even de voor- & nadelen toe te lichten. De voordelen van een natuursteen vensterbank zijn duidelijk. Voor welke soort u ook gaat, u kiest bewust voor een unieke kleur, structuur en tekeningen / accenten die zorgen voor een levendige, natuurlijke en sfeervolle vensterbank. Iedere natuursteen soort en tevens ook bewerking (afwerking) heeft zijn eigen charme en brengt de kleur en uitstraling van de vensterbank weer anders tot uiting. Dit alles maakt een vensterbank van natuursteen voor praktisch ieder interieur toepasbaar.

Wanneer we natuursteen vergelijken met composiet, is het vooral de onderhoudsvriendelijkheid, de mogelijkheid van een 'egale kleur / kleurtint', maatvastheid en - in het geval van kwartscomposiet - de extreme duurzaamheid & kras / slijt vastheid, die als voordeel van composiet aangestipt kunnen worden. 

Wij durven niet te kiezen tussen composiet & natuursteen, het is ook echt een keuze die afhankelijk is van persoonlijke smaak & voorkeuren. Wel is het zo dat het aanbod van composiet op het gebied van kleuren, kleurtinten & stijlen de laatste jaren enorm toegenomen is. Van een 'goedkope witte vensterbank' naar een divers aanbod, waaronder levensechte 'natuursteen looks'. Dus ook voor een realistische natuursteenlook - zoals bijv. marmerlook & hardsteen look - is composiet nu een serieuze optie: De look van natuursteen, met de praktische voordelen & scherpe prijs van composiet. Maar volgens sommige kun je het unieke karakter van 'echt' natuursteen niet reproduceren en dit blijft dan ook een primaire reden voor mensen om voor een vensterbank van natuursteen te kiezen. Waar uw keuze uiteindelijk ook naar uit gaat, bij COMPOSIETvakman.be slaagt u altijd! 

Altijd een natuursteen vensterbank op maat!

Bij COMPOSIETvakman.be bent u altijd verzekerd van een natuursteen vensterbank op maat. In onze eigen natuursteen zagerij wordt uw vensterbank op maat gezaagd. Ook de meest voorkomende maatwerk zaagsneden & afwerkingen van de zijkanten kunt u direct online (mee) bestellen voor een vaste & scherpe prijs. U kunt ervan uitgaan dat uw natuurstenen venstertablet zorgvuldig op maat wordt vervaardigd, netjes - volgens uw wensen - afgewerkt wordt, goed verpakt op transport gaat & snel bij u thuis bezorgd wordt!