Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Blad / tablet graniet - Granieten werkblad / meubelblad - Op maat & Voordelig online!

Een graniet werkblad / blad / tablet van marmer - in een afmeting naar wens - voordelig & eenvoudig online bij COMPOSIETvakman.be; de online natuursteen specialist. Met een meubelblad van graniet zorgt u voor een stijlvol interieurobject - oersterk, duurzaam, praktisch, onderhoudsvriendelijk - met een luxe accent! Bij COMPOSIETvakman.be vindt u een gerichte collectie granieten tabletten van o.a. nero assoluto graniet, impala graniet en steel grey graniet, in diverse oppervlakte bewerkingen uiteraard! Bent u op zoek naar een tablet voor een toepassing waarbij actieve belasting plaats zal vinden, dan is een granieten (werk/meubel) blad zeker het overwegen waard. Graniet is slijt- & krasvast, extreem duurzaam & onderhoudsvriendelijk, maar ook hitte & vochtbestendig, ideaal dus voor toepassingen in de badkamer, de keuken, de haard, etc. Altijd een graniet werkblad - op maat - dat past bij uw wensen! 

Blad nero assoluto graniet - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Blad nero assoluto graniet - Gevlamd - 2 cm dik - OP MAAT
Blad nero assoluto graniet - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Blad nero assoluto graniet - Gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Blad nero assoluto graniet - Gevlamd - 3 cm dik - OP MAAT
Blad nero assoluto graniet - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
Blad impala graniet - Gezoet - 2 cm dik - OP MAAT
Blad impala graniet - Gevlamd - 2 cm dik - OP MAAT
Blad impala graniet - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Blad impala graniet - Gezoet - 3 cm dik - OP MAAT
Blad impala graniet - Gevlamd - 3 cm dik - OP MAAT
Blad impala graniet - Gepolijst - 3 cm dik - OP MAAT
Blad steel grey graniet - Gepolijst - 2 cm dik - OP MAAT
Blad steel grey graniet - Leather - 2 cm dik - OP MAAT

Een graniet werkblad: Duurzaam, oersterk & stijlvol. 

Onze granieten werkbladen worden met name gebruikt voor toepassingen waarbij hoogwaardige kwaliteit & intensief gebruik centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan een natuursteen bovenblad voor een haardmeubel, keukeneiland, of badmeubel. Het is niet voor niets dat onze stenen wastafelbladen alleen in kwartscomposiet & graniet aangeboden worden natuurlijk. Maar ook voor minder belastende toepassingen is graniet een hele mooie optie, wat dacht u van een stoer TV meubel met gevlamd / gebrand granieten blad, of een stijlvol dressoir met gepolijst granieten tablet? 

Graniet combineert duurzaamheid & onderhoudsvriendelijkheid met stijl. Binnen de categorie graniet werkbladen heeft u bij ons de keuze uit drie graniet soorten; Nero Assoluto (Absolute Black), Impala en Steel Grey. Op het gebied van afwerkingen zijn er in totaal 4 mogelijkheden: Gepolijst (hoogglans), gezoet (satijnglans), gebrand (ruw oppervlak) en leather finish (leder look). Wanneer u gaat voor topkwaliteit met een luxe & stijlvolle look, is een blad / tablet van graniet zeker het overwegen waard! 

Voor welk type graniet + oppervlakte bewerking u uiteindelijk ook kiest, houd er rekening mee dat onze bladen niet dragend zijn en altijd op een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) ondergrond toepast moeten worden.