Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Composiet - OP MAAT - bij COMPOSIETvakman.be.

Composiet op maat bestelt u bij COMPOSIETvakman.be snel en voordelig online. Wij hebben een prachtige collectie composiet producten, waaronder composiet venstertabletten, composiet deurdorpels (binnen), composiet werkbladen / meubelbladen, composiet plinten & composiet wastafelbladen. Al deze producten zijn verkrijgbaar van composiet, met een grote keuze op het gebied van kleur, stijl & uitstraling. Daarnaast zijn al deze composiet producten - eenvoudig & voordelig online - op maat bestellen, wel zo prettig! Uiteraard heeft u hierbij de keuze uit marmercomposiet en kwartscomposiet. Met marmercomposiet kiest u voor een optimale prijs - kwaliteit verhouding. Gaat u voor 'het beste van het beste', dan is kwartscomposiet de juiste keuze. Voor welke soort composiet u uiteindelijk ook kiest, uw product wordt bij COMPOSIETvakman.be altijd in eigen zagerij vakkundig op maat gezaagd, secuur afgewerkt, goed verpakt en snel bij u thuis bezorgd!

Meer informatie over composiet. 

Composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen natuursteen, waarbij de verhouding van het natuursteen binnen het composiet ongeveer 95% is. In het geval van marmercomposiet betreft dit fijngemalen marmer en in het geval van kwartscomposiet betreft dit fijngemalen kwarts. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het composiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde gepolijst wordt.

Het eindresultaat is een kwalitatief eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Marmer composiet is erg populair voor het vervaardigen van binnen vensterbanken / venstertabletten. Kwartscomposiet is erg populair voor keukenbladen / aanrechtbladen & meubeltabletten, maar wordt daarnaast ook steeds vaker gebruikt voor venstertabletten & dorpels (voor binnen). 

Marmercomposiet biedt - t.o.v. echt natuursteen - naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding, een ongekende keuze op het gebied van kleuren & kleurtinten. Andere voordelen van marmercomposiet ten opzichte van 'echt' natuursteen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), duurzaam, onderhoudsvriendelijk & prijstechnisch voordelig(er). 

Wanneer we kwartscomposiet vergelijken met marmer composiet, dan is kwartscomposiet kwalitatief hoogwaardig, waarbij de voordelen o.a. maximale hardheid, slijtvast, krasvast, duurzaam & extreem onderhoudsvriendelijk zijn. 

Gaat u voor de mooie look & de praktische voordelen van composiet - waarbij de gewenste toepassing niet of nauwelijks belast gaat worden - dan is marmercomposiet een geschikte (en voordelige!) optie. Is er wel sprake van (actieve) belasting & gebruik - waarbij de kans op slijtage, krassen, etc. groot is - adviseren wij kwartscomposiet, zeker ook in vochtige omstandigheden.